Άλιμος: Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ

Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλιμος: Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο πως πριν από λίγα λεπτά, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δημοσιογράφος ήταν έξω από το σπίτι του και ένα μηχανάκι με δυο άτομα πέρασε από δίπλα του και τον πυροβόλησε.

Στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρες.

Ο ένας από τους δυο αγνώστους φορούσε στρατιωτικά ρούχα. Το έγκλημα έγινε στην οδό Ανίνου στον 'Άλιμο. Το σημείο έξω από το σπίτι του έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις. Πρόκειται για την τέταρτη δολοφονία που σημειώνεται στη χώρα μας αυτή τη βδομάδα, μετά το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα, την εκτέλεση του υπαλλήλου στην Κυπαρισσία και τον αποσύνδεση του αναπνευστήρα ενός ασθενή με covid στον Ερυθρό Σταυρό.

Μισή ώρα πριν τη δολοφονία του, ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Οι δημοσιογράφοι του Star που μετέδωσαν την είδηση στο μεσημεριανό δελτίο του σταθμού, βρίσκονταν σε σοκ για τον συνεργάτη τους.

Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ που βρήκε τραγικό θάνατο έξω από το σπίτι του

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες στον δημοσιογραφικό χώρο. Τα περισσότερα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας τα πέρασε στον ANT1, από όπου και ξεκίνησε την δεκαετία του 1990.

Το 2017 αποχώρησε από τον σταθμό και μετακόμισε στο Star, όπου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια δημιουργώντας την ιστοσελίδα bloko.gr.