Φονικό στη Μακρινίτσα: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την δολοφονία των δύο αδερφών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φονικό στη Μακρινίτσα: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σήμερα βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή για το διπλό φονικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Μακρινίτσα, με θύματα δύο αδέρφια που μαχαιρώθηκαν θανάσιμα από τον εν διαστάσει σύζυγο της κοπέλας.

Σήμερα έγινε και η κηδεία των αδελφών σε πολύ βαρύ κλίμα, ενώ επικρατεί οργή για τον δράστη και μεγάλη θλίψη για την απώλεια δύο νέων ανθρώπων.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το φονικό στη Μακρινίτσα

Σύμφωνα με όσα μετάδωσε το κεντρικό δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και η Πωλίνα Κολοκοτρώνη τα δύο θύματα φαίνεται πως δέχθηκαν από δύο χτυπήματα, ένα στην κοιλιά και ένα στο στήθος. Τα δεύτερα χτυπήματα ήταν στην καρδιά και είχαν φορά από πάνω προς τα κάτω, κάτι που σημαίνει ότι τα δύο αδέρφια είχαν ήδη “λυγίσει” από το πλήγμα που δέχθηκαν στην κοιλιακή χώρα.

Η ρήξη του μυοκαρδίου ήταν τέτοιας έκτασης που δεν άφηνε απολύτως κανένα περιθώριο για να σωθούν. Τέλος, το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε ο 30χρονος ήταν 33 εκατοστά και έμοιαζε με αυτά που χρησιμοποιούν οι δύτες.

«Δεν με νοιάζει, θα με κλείσουν μέσα, σε ένα μήνα θα βγω»

Ο 31χρονος που σκότωσε με μαχαιριές τη πρώην σύζυγό του και τον αδερφό της στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα Πηλίου εμφανίστηκε τόσο αμετανόητος όσο και προκλητικός μπροστά στον εισαγγελέα.

Ο δράστης ενώπιον του εισαγγελέα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν με νοιάζει, θα με κλείσουν μέσα, σε ένα μήνα θα βγω». Την ίδια ώρα, ο πατέρας των δύο άτυχων παιδιών, ζητά με σπαραγμό να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο άνθρωπος που τους στέρησε τη ζωή.

Λίγα λεπτά πριν από τις 14.00, όχημα της Ασφάλειας έφτασε στην πίσω πόρτα των Δικαστηρίων και αστυνομικοί οδήγησαν τον κατηγορούμενο εντός του Δικαστικού Μεγάρου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο κατηγορούμενος για το διπλό φονικό παρέμεινε επί μία ώρα στο κτήριο και στον εισαγγελέα, ενώ όπως έγινε γνωστό, ζήτησε μέσω του συνηγόρου του και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει την ανθρωποκτονία της 28χρονης και του 30χρονου αδερφού της με λάμα 25 εκατοστών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της μητέρας των δύο άτυχων παιδιών.

Φονικό στην Μακρινίτσα δηλώσεις δράστη