Φονικό στην Μακρινίτσα: Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες από την κηδεία των δύο αδερφών

Τραγικές οι φιγούρες των γονιών τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φονικό στην Μακρινίτσα: Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες από την κηδεία των δύο αδερφών

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία των δύο άτυχων αδερφών, της Κωνσταντίνας και του Γιώργου Τσάπα, οι οποίοι δολοφονήθηκαν στην Μακρινίτσα από τον 31χρονο εν διαστάσει σύζυγο της νεαρής κοπέλας το βράδυ της Δευτέρας.

Το πρωί της Τετάρτης έλαβε χώρα η κηδεία τους στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου αρκετά πρόσωπα πήγαν να τους αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Οι γονείς των δύο παιδιών βιώνουν τον δικό της εφιάλτη και από εδώ και πέρα θα μεγαλώνουν αυτοί το άτυχο παιδάκι της κόρης τους, που είναι μόλις δυόμιση χρονών.

Ο ιστότοπος thenewspaper.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από την κηδεία των δύο αδερφών.

Φονικό στην Μακρινίτσα κηδεία φώτο 4
Φονικό στην Μακρινίτσα κηδεία φώτο 3

 Φονικό στην Μακρινίτσα κηδεία φώτο 2

Φονικό στην Μακρινίτσα κηδεία φώτο

Αμετονήτος ο 31χρονος - «Δεν με νοιάζει, θα με κλείσουν μέσα, σε ένα μήνα θα βγω»

Ο 31χρονος που σκότωσε με μαχαιριές τη πρώην σύζυγό του και τον αδερφό της στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα Πηλίου εμφανίστηκε τόσο αμετανόητος όσο και προκλητικός μπροστά στον εισαγγελέα.

Ο δράστης ενώπιον του εισαγγελέα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν με νοιάζει, θα με κλείσουν μέσα, σε ένα μήνα θα βγω». Την ίδια ώρα, ο πατέρας των δύο άτυχων παιδιών, ζητά με σπαραγμό να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο άνθρωπος που τους στέρησε τη ζωή.

Λίγα λεπτά πριν από τις 14.00, όχημα της Ασφάλειας έφτασε στην πίσω πόρτα των Δικαστηρίων και αστυνομικοί οδήγησαν τον κατηγορούμενο εντός του Δικαστικού Μεγάρου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο κατηγορούμενος για το διπλό φονικό παρέμεινε επί μία ώρα στο κτήριο και στον εισαγγελέα, ενώ όπως έγινε γνωστό, ζήτησε μέσω του συνηγόρου του και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει την ανθρωποκτονία της 28χρονης και του 30χρονου αδερφού της με λάμα 25 εκατοστών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της μητέρας των δύο άτυχων παιδιών.

Φονικό στην Μακρινίτσα δηλώσεις δράστη