Φονικό στην Μακρινίτσα: Σήμερα οι κηδείες της Κωνσταντίνας και του Γιώργου Τσάπα

Πένθος σε όλη την χώρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φονικό στην Μακρινίτσα: Σήμερα οι κηδείες της Κωνσταντίνας και του Γιώργου Τσάπα

Σήμερα, Τετάρτη, θα πραγματοποιηθούν οι κηδείες των δύο άτυχων αδερφών στην Μακρινίτσα, οι οποίοι έπεσαν θύματα από τον πρώην σύζυγο της κοπέλας, που τους μαχαίρωσε και τους σκότωσε ακαριαία, ενώ ο ίδιος από χθες βρίσκεται στον εισαγγελέα.

Η δολοφονία της Κωνσταντίνας και του Γιώργου Τσάμπα έχει συγκλονίσει από χθες όλη την χώρα, με τις λεπτομέρειες να σοκάρουν.

Οι κηδείες των δυο αδελφών 28 και 30 ετών αντίστοιχα έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στις 10:30 το πρωί και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα κληθούν να αποχαιρετήσουν τους δυο νέους και να συμπαρασταθούν στο πένθος των γονιών τους που βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και η μητέρα της Κωνσταντίνας και του Γιώργου, που από την μια δεν μπορούν στιγμή να συνειδοποιήσουν το κακό που τους βρήκε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και από την άλλη προσπαθούν να βρουν το κουράγιο που χρειάζεται ώστε να καταφέρουν να κάνουν πράξη την υπόσχεση που έδωσαν στη νεκρή κόρης τους, να σταθούν βράχοι στην ζωή του μόλις 2,5 ετών παιδιού της.

Φονικό στην Μακρινίτσα σήμερα η κηδεία

Αμετονήτος ο 31χρονος - «Δεν με νοιάζει, θα με κλείσουν μέσα, σε ένα μήνα θα βγω»

Ο 31χρονος που σκότωσε με μαχαιριές τη πρώην σύζυγό του και τον αδερφό της στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα Πηλίου εμφανίστηκε τόσο αμετανόητος όσο και προκλητικός μπροστά στον εισαγγελέα.

Ο δράστης ενώπιον του εισαγγελέα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν με νοιάζει, θα με κλείσουν μέσα, σε ένα μήνα θα βγω». Την ίδια ώρα, ο πατέρας των δύο άτυχων παιδιών, ζητά με σπαραγμό να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο άνθρωπος που τους στέρησε τη ζωή.

Λίγα λεπτά πριν από τις 14.00, όχημα της Ασφάλειας έφτασε στην πίσω πόρτα των Δικαστηρίων και αστυνομικοί οδήγησαν τον κατηγορούμενο εντός του Δικαστικού Μεγάρου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο κατηγορούμενος για το διπλό φονικό παρέμεινε επί μία ώρα στο κτήριο και στον εισαγγελέα, ενώ όπως έγινε γνωστό, ζήτησε μέσω του συνηγόρου του και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει την ανθρωποκτονία της 28χρονης και του 30χρονου αδερφού της με λάμα 25 εκατοστών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της μητέρας των δύο άτυχων παιδιών.

Φονικό στην Μακρινίτσα δηλώσεις δράστη