Γιώργος Καραϊβάζ: Το τελευταίο ρεπορτάζ που παρουσίασε στο Αλήθειες με τη Ζήνα πριν τη δολοφονία του

Κανείς δεν περίμενε την τραγική εξέλιξη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καραϊβάζ: Το τελευταίο ρεπορτάζ που παρουσίασε στο Αλήθειες με τη Ζήνα πριν τη δολοφονία του

Μισή ώρα πριν γνωρίσει τραγικό θάνατο έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, όπου παρουσίαζε ένα ρεπορτάζ για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν καθημερινά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και ασχολούνταν με την ειδικότητά του, δηλαδή το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Στο τελευταίο του ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος έδωσε μερικές παραπάνω πληροφορίες για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα που σόκαρε το πανελλήνιο.

Το τελευταίο ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ πριν τη δολοφονία του

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της εκτέλεσής του

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με την είδηση της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου του Star, Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος εκτελέστηκε από αγνώστους έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Αυτή την στιγμή ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο πασίγνωστος αστυνομικός ρεπόρτερ!

Ο δημοσιογράφος επέστρεψε γύρω στις 14:15 στο σπίτι του από το στούντιο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Πικέρμι που βρισκόταν νωρίτερα. Οι δύο δράστες που τον περίμεναν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές επέβαιναν σε μηχανάκι, τον πυροβόλησαν αρκετές φορές και τράπηκαν αμέσως σε φυγή. Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 17 σφαίρες.

Στο σημείο έχει φτάσει και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που θα αναλάβει τις έρευνες. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.