Φονικό στη Μακρινίτσα: «Την χτυπούσε, μάλωναν συνεχώς»

Σοκαριστικές μαρτυρίες των γειτόνων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φονικό στη Μακρινίτσα: «Την χτυπούσε, μάλωναν συνεχώς»

Οι γείτονες της άτυχης 28χρονης που έχασε τη ζωή της στο πλευρό του αδερφού της στη Μακρινίτσα μετά από τις μαχαιριές του εν διαστάσει συζύγου της, «έσπασαν» τη σιωπή τους και μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι γείτονες της κοπέλας εξήγησαν πως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε όταν μετακόμισε το ζευγάρι στη Μακρινίτσα αν και σύντομα έγινε γνωστή η βίαιη συμπεριφορά που είχε ο δράστης προς την σύζυγό του.

Οι αποκαλύψεις των γειτόνων της 28χρονης για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα

«Την χτυπούσε, μάλωναν συνεχώς, κάποιες φορές νόμιζα θα τη σκοτώσει....μου είχε ζητήσει και βοήθεια μια μέρα αλλά εμφανίστηκε αυτός και μου άλλαξε κουβέντα», αποκάλυψε μία γειτόνισσα της κοπέλας.

«Την κακοποιούσε συστηματικά»

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μακρινίτσας και όχι μόνο με το άγριο φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας άνδρας μπήκε στο σπίτι της πρώην του και την σκότωσε μαζί με τον αδερφό της.

Μία στενή φίλη και συμμαθήτρια του θύματος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δεχόταν η 28χρονη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Σήμερα έφυγε μια μητέρα, μια κόρη, μια, φίλη, μια συμμαθήτριά…

Μια γυναίκα και ο αδερφός της! Από τον ίδιο της τον σύζυγό. Ήταν μητέρα ενός αγοριού. Ο άντρας την κακοποιούσε συστηματικά. Νιώθω σοκαρισμένη για το πόσο κοντά μας συμβαίνουν όλα αυτά και εμείς άπραγοι να μην μπορούμε να βοηθήσουμε!

Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στην βία είτε σωματική είτε λεκτική! Πρέπει να μιλάμε! Η αστυνομία γνώριζε. Αλλά δεν έκανε τίποτα! Αυτή την περίοδο τραβάει το ενδιαφέρον να γράψουν πολίτες για μάσκες!

Αγαπημένη συμμαθήτριά θα σε θυμόμαστε! Καλό παράδεισο σε σένα και στον αδερφό σου!», έγραψε η φίλη του θύματος.

Φονικό στη Μακρινίτσα