Αλεξάνδρα Ούστα: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η ανάρτηση στο Instagram

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου, που είχε το προγραμματισμένο της ραντεβού για την πρώτη δόση.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφία της κατά την διάρκεια που της έκαναν το εμβόλιο, καθώς ήταν πολύ χαρούμενη.

Expand player

«Εντάξει, μου το πάτησε και κανονικά το εμβόλιο, η πόζα είναι για το ενσταντανέ. Καλό μήνα και καλή λευτεριά να ‘χουμε..!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της, η πρώην σύντροφος του Σάκη Μπουλά.

Η φωτογραφία της Αλεξάνδρας Ούστα την ώρα του εμβολιασμού

«Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, θέλουμε να επιλέξει μόνο του»

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε στην κάμερα του “Pop up” και αποκάλυψε πως δεν σκοπεύουν να βαπτίσουν το παιδί του.

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το παιδάκι της πριν ένα χρόνο και διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Μιλώντας στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής, αποκάλυψε την επιπλοκή που είχε στη γέννα του γιου της τον οποίο μάλιστα δεν θα τον βαφτίσει ώστε να επιλέξει ο ίδιος μεγαλώνοντας τη θρησκεία του.

Παράλληλα, ανέφερε αν θα συμμετείχε ποτέ σε κάποιο τηλεοπτικό παιχνίδι.

Σχετικά με τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στη γέννα του γιου της η Αλεξάνδρα είπε: “Μπήκα να γεννήσω και εκεί υπήρξε μια επιπλοκή. Έπαθα μία αλλεργία σε ένα φάρμακο που χρησιμοποιούσα όλη μου τη ζωή και αποκόλληση πλακούντα που δημιούργησε πρόβλημα.

Ευτυχώς ήμουν ήδη μέσα στο μαιευτήριο, οπότε προλάβαμε τα χειρότερα με τον γιατρό μου. Μετά τη γέννα μου κράτησαν το μωρό τρεις μέρες στη ΜΕΝΝ προληπτικά οπότε αυτή η άμεση επαφή δεν υπήρχε. Λαχταρούσα να τον δω μέχρι να τον κρατήσω στα χέρια μου”.

Για την απόφαση να μην βαφτίσει τον γιο της δήλωσε: “Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας. Θέλουμε να επιλέξει μόνο του. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά παιχνίδια: “Αυτά τα παιχνίδια γινόντουσαν και πριν από την καραντίνα, οπότε οι ηθοποιοί επιλέγανε και τότε να το κάνουν αυτό. Δεν μου έχει προταθεί ποτέ οπότε δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ. Δεν απορρίπτω τίποτα μέχρι να συμβεί”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

H Αλεξάνδρα Ούστα αποκαλύπτει για το παιδί της - "Δεν θα το βαφτίσουμε γιατί..."

Αλεξάνδρα Ούστα: Η πρώην του Σάκη Μπουλά έκανε την πρώτη βόλτα με τον γιο της