Αλέξανδρα Ούστα: Συγκινεί με τις δηλώσεις της για τη γέννα - «Λόγω της μικρής επιπλοκής, ο γιος μου...»

Όσα δήλωσε στον αέρα της εκπομπή Love It

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξανδρα Ούστα: Συγκινεί με τις δηλώσεις της για τη γέννα - «Λόγω της μικρής επιπλοκής, ο γιος μου...»

Η Αλεξάνδρα Ούστα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και την Μάρτζυ Λαζάρου, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο γιο της και τη γέννηση του και συγκίνησε με τις δηλώσεις της.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και πολύ γεμάτη. Το παιδί το φωνάζουμε Αύγουστο, το εμπνεύστηκα από τη γιαγιά μου την Αυγουστίνα.

Γέννησα με καισαρική, ήταν περίπλοκη εκείνη η νύχτα. Με τον Γιάννη είχαμε προετοιμαστεί να είναι μέσα στον τοκετό. Έγιναν όλα αστραπιαία, δεν πρόλαβαν καν να τον ενημερώσουν ότι μπαίνω για καισαρική. Λόγω της μικρής επιπλοκής που είχα, ο γιος μου πέρασε 3 μέρες στη μονάδα.

Δεν είναι ότι προσωπικά μου είχαν φερθεί άσχημα οι δημοσιογράφοι, αλλά ο τρόπος που είχε αντιμετωπιστεί η προηγούμενη κατάσταση -ξέρουμε γιατί μιλάμε- όλο το θέμα, δεν είναι κάτι που με έβρισκε σύμφωνη ούτε ήθελα να το τροφοδοτήσω», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Σίγουρα ήταν μία σύμπτωση. Κρατάμε τη σύμπτωση αυτή και προχωράμε στη ζωή», σχολίασε για το γεγονός πως όταν γέννησε στις 21 Φεβρουαρίου, είχαν περάσει 6 χρόνια από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά. Με αυτή ωστόσο την φωτογραφία του μπέμπη της, θα «λιώσετε».

Αλεξάνδρα Ούστα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της! Άβαφη στον καναπέ του σπιτιού της

Συγκίνησε η γλυκιά ηθοποιός, Αλεξάνδρα Ούστα, με τη χθεσινή φωτογραφία που ανέβασε στα social media, θέλοντας να ευχαριστήσει, όσους της ευχήθηκαν για την ονομαστική της εορτή. Η ηθοποιός, που γενικά κρατά χαμηλό προφίλ στα social, μοιράστηκε μια τρυφερή στιγμή, με τον μικρό της γιο.

Συγκεκριμένα έγραψε: Σας ευχαριστώ όλους, για τις όμορφες ευχές σας! Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας και ανθρώπους ( + ζώα!) που μας αγαπούν και τους αγαπάμε! Θα προσπαθήσω να απαντήσω προσωπικά στον καθένα σας, αν "κάποιος" με αφήσει!

Το ευχαριστώ της Αλεξάνδρας Ούστα για τη γιορτή της με τρυφερή φωτογραφία

Μάθε την ηλικία της ηθοποιού εδώ, δε θα το πιστεύεις.