Γενέθλια για την Αλεξάνδρα Ούστα - Αυτή είναι η ηλικία της

Η έκπληξη του συζύγου της

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γενέθλια για την Αλεξάνδρα Ούστα - Αυτή είναι η ηλικία της

Γενέθλια έχει σήμερα η Αλεξάνδρα Ούστα και αυτή είναι η ηλικία της. Η ηθοποιός πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την οικογένειά της μιας και ήταν και τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά.

Πριν από περίπου πέντε μήνες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.Έτσι κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη.

Ο σύζυγος της θέλησε να της κάνει μια έκπληξη φέρνοντάς της μια λευκή τούρτα με ένα κεράκι πάνω.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Ούστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε δημόσια τον σύζυγό της. Δείτε και μια τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της.

«Αυτά τα γενέθλια ήταν ξεχωριστά!! Σ'ευχαριστω @sarakas! Happy 30something birthday to me!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αλεξάνδρα Ούστα.

Η ηθοποιός είναι γεννημένη το 1982 οπότε σήμερα έκλεισε τα 38 της χρόνια.

Δείτε την ανάρτηση:

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Ούστα

Η Αλεξάνδρα Ούστα γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός. Πήγε σχολείο στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου είναι το πατρικό της, και έχει δύο μικρότερα αδέλφια. Στο χώρο της σόουμπιζ μπήκε πριν ξεκινήσει να ασχολείται με την υποκριτική. Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής Θεμέλιο και έχει παρακολουθήσει μαθήματα κιθάρας και τραγουδιού στο Ωδείο Τέχνης Γ. Φακανά.

Πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 2000, συμμετέχοντας στα καλλιστεία και κερδίζοντας τον τίτλο της Β' Σταρ Ελλάς.

Το ντεμπούτο της ως ηθοποιό το έκανε το 2004, όταν εμφανίστηκε ως Χριστίνα, η κόρη Στέφανου (Πάνος Μιχαλόπουλος), στην κωμική σειρά του Mega "Η Ώρα Η Καλή". Επόμενος ρόλος της είναι ως Ιφιγένεια Γαληνού, στην κωμική σειρά του Mega "Λατρεμένοι Μου Γείτονες (2007)". Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στην κωμική σειρά του Ant1 "Ο Τζίτζικας Κι Ο Μέρμηγκας", και στην κωμική σειρά του Mega "Safe Sex : Το Aμάρτημα Tης Mητρός Mου". Επίσης, έχει παίξει στις σειρές: "Ιατρικό Απόρρητο (2008)", "Τα Μυστικά Της Εδέμ (2008)", "Μίλα Μου Βρώμικα (2009)", και "Με Τα Παντελόνια Κάτω (2013)".

Το 2013, μαθεύτηκε πως είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Σάκη Μπουλά. Έμεινε δίπλα του μέχρι τον θάνατο του ηθοποιού.