Αλεξάνδρα Ούστα: «Λιώσαμε» με την τρυφερή ανάρτησή της για τον γιο της

Είναι μία γλύκα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Ούστα: «Λιώσαμε» με την τρυφερή ανάρτησή της για τον γιο της

Η Αλεξάνδρα Ούστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία με τον μικρό της γιο και η αλήθεια είναι, πως μόλις είδαμε αυτή την τόσο τρυφερή ανάρτηση, «λιώσαμε»!

Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει να διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της μαζί με τον γιο της και έτσι σήμερα, αποφάσισε να υποδεχθεί το καλοκαίρι και τον Ιούνιο, με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Πήρε λοιπόν τον μικρό της και παρά την βροχή και τον κακό καιρό έκαναν μία βόλτα. Μαμά και γιος πόζαραν στον φακό και μοιράστηκαν την πιο υπέροχη κοινή τους φωτογραφία, για να ευχηθούν «Καλό μήνα» σε όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Ούστα συχνά μέσα από τα social media δημοσιεύει φωτογραφίες με τον τριών μηνών γιο της, δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή βόλτα, που όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια θα πάρει όνομα Αύγουστος και έτσι έκανε και το πρωί της Δευτέρας.

Αυτή είναι η τρυφερή ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ούστα με τον γιο της

Αλεξάνδρα Ούστα κόρη

Τι αποκάλυψη έκανε πριν από λίγο καιρό η Αλεξάνδρα Ούστα για το παιδί της;

Η Αλεξάνδρα Ούστα διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή της, αφού πριν μόλις 2,5 μήνες ήρθε στον κόσμο το "λουλούδι" της, όπως η ίδια γράφει και σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Το χαίρομαι πολύ το μωρό μου, περνάω πολύ ωραία. Δε σκεφτόμουν ότι θα έχω παιδιά, όμως ήταν έτσι οι συνθήκες και οι συγκυρίες… Είναι κάτι που σου βγαίνει αυτό στην πορεία. Ζω πολύ μεγάλες στιγμές που όσο και να στις περιγράφει κάποιος που έχει παιδιά, αν δεν κάνεις εσύ ο ίδιος παιδιά, δε μπορείς να τα βιώσεις αυτά τα συναισθήματα.

Ο Γιάννης ήταν καταλύτης στο να αποφασίσω να κάνουμε παιδί. Δε θα βαφτίσουμε το παιδί. Έχει όνομα και το λένε Αύγουστο. Τη δουλειά μου την έχω σαν πλάνα αλλά ο κορονοϊός μας ανέτρεψε τα πάντα. Στο άμεσο μέλλον δε βλέπω να συμβαίνει κάτι».