Αλεξάνδρα Ούστα: Η πρώην του Σάκη Μπουλά έκανε την πρώτη βόλτα με τον γιο της

Είναι μόλις 2,5 μηνών!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλεξάνδρα Ούστα: Η πρώην του Σάκη Μπουλά έκανε την πρώτη βόλτα με τον γιο της

Η πρώην σύντροφος του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα έχει φέρει στον κόσμο τον πρώτο της παιδάκι με τον άντρα της, Γιάννη Σαρακατσάνη και τώρα είχαμε τη ευκαιρία να δούμε μια φωτογραφία της, από την βόλτα που έκανε μαζί με τον γιο της.

Η Αλεξάνδρα Ούστα διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή της, αφού πριν μόλις 2,5 μήνες ήρθε στον κόσμο το "λουλούδι" της, όπως η ίδια γράφει στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Σε αυτή η όμορφη ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από την βόλτα που έκανε με τον μπέμπη της.

Μετακίνηση 6 λοιπόν για την Αλεξάνδρα Ούστα, που πήρε το μωράκι της και περπάτησαν δίπλα στην θάλασσα. Άλλωστε ο Μάης έχει μπει και ο καιρός είναι ιδανικός για μια μικρή εξόρμηση. Από την άλλη σταδιακά έχουμε και χαλάρωση των μέτρων που μας κρατάνε στο σπίτι, οπότε η ευκαιρία είναι ιδανική.

Η ηθοποιός λοιπόν - που είχε κάνει γνωστή την είδηση ότι γέννησε με μια άλλη γλυκιά ανάρτηση - ανέβασε τώρα μια φωτογραφία στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: "Καλή πρωτομαγιά!!! ...το λουλούδι είναι στο καρότσι!".

Τι είχε πει για τον Σάκη Μπουλά η Αλεξάνδρα Ούστα, που έκανε τώρα την πρώτη βόλτα με τον γιο της;

Στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα και τα λόγια της συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και την παρουσιάστρια. Αναφέρθηκε στις έντονες στιγμές που έχει να θυμάται από την σχέση τους, ενώ εξομολογήθηκε πως της λείπει πολύ.

«Η αίσθηση είναι μια γλυκιά νοσταλγία. Αυτός ο άνθρωπος λείπει, πως είναι δυνατόν να μη λείπει; Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος αγαπήσαμε, περάσαμε κάποια πράγματα μαζί του, ευχάριστα, δυσάρεστα, ήταν στη ζωή μας πολύ έντονα μας λείπει. Και σε μένα λείπει» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Ήταν ένας ώριμος άνδρας με ψυχή έφηβου. Είχε μια αθωότητα που σε κέρδιζε. Πάντα είχες να πεις κάτι με τον Σάκη. Θα γέλαγες, θα έκλαιγες… Ήταν πολύ γεμάτη η ζωή. Κρατάω τρία πολύ ωραία χρόνια και άλλα τρία πιο πριν που τον ήξερα και ήμασταν φίλοι. Κρατάω πολλή αγάπη, θαυμασμό και τώρα μια νοσταλγία. Ήταν ένας άνθρωπος που ο κόσμος αξίζει να τον θυμάται για να συνεχίσει να υπάρχει».