Θα «λιώσετε» με τον μπέμπη της Αλεξάνδρας Ούστα - Φωτογραφία στην αγκαλιά του μπαμπά του

Είναι κούκλος ο μικρός της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα «λιώσετε» με τον μπέμπη της Αλεξάνδρας Ούστα - Φωτογραφία στην αγκαλιά του μπαμπά του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αλεξάνδρα Ούστα, αφού στις 21 Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτα της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη. Την αγάπη που τους έχει απέδειξε, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία τους που μας έκανε να «λιώσουμε».

Η ηθοποιός συνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα με τον μπέμπη της. Ο γιος της, της έχει «κλέψει» την καρδιά και λατρεύει να περνάει όλο της το χρόνο μαζί του.

Προτεραιότητα της είναι η οικογένεια της και το απέδειξε η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον σύζυγό της και τον γιο τους. Ενώ, πριν ημέρες είχε μοιραστεί και φωτογραφία της την ώρα του θηλασμού.

«Τα αγόρια μου» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία.

Αλεξάνδρα Ούστα σύντροφος παιδί

Αλεξάνδρα Ούστα: «Λιώσαμε» με την τρυφερή ανάρτησή της για τον γιο της

Η Αλεξάνδρα Ούστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία με τον μικρό της γιο και η αλήθεια είναι, πως μόλις είδαμε αυτή την τόσο τρυφερή ανάρτηση, «λιώσαμε»!

Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει να διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της μαζί με τον γιο της και έτσι σήμερα, αποφάσισε να υποδεχθεί το καλοκαίρι και τον Ιούνιο, με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Πήρε λοιπόν τον μικρό της και παρά την βροχή και τον κακό καιρό έκαναν μία βόλτα. Μαμά και γιος πόζαραν στον φακό και μοιράστηκαν την πιο υπέροχη κοινή τους φωτογραφία, για να ευχηθούν «Καλό μήνα» σε όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Ούστα συχνά μέσα από τα social media δημοσιεύει φωτογραφίες με τον τριών μηνών γιο της, δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή βόλτα, που όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια θα πάρει όνομα Αύγουστος και έτσι έκανε και το πρωί της Δευτέρας.

Αυτή είναι η τρυφερή ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ούστα με τον γιο της

Αλεξάνδρα Ούστα κόρη