Αλεξάνδρα Ούστα: Ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή του θηλασμού και έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα

Η υπέροχη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Ούστα: Ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή του θηλασμού και έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Ούστα θέλησε να στείλει σε όλες τις διαδικτυακές της φίλες, ένα πολύ σημαντικό και συνάμα δυνατό μήνυμα για την στιγμή του θηλασμού. Στη φωτογραφία μάλιστα, φαίνεται η ίδια να θηλάζει τον γιο της.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι μία πολύ στοργική μανούλα και μία γυναίκα που φροντίζει να δίνει πάντα το καλό παράδειγμα.

Ως λάτρης των social media, η Αλεξάνδρα Ούστα θέλησε να μοιραστεί ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο με τους followers της. Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία στην οποία θηλάζει το παιδί της και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Αλεξάνδρα Ούστα είχε κάνει ακόμα μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε τη εδώ!

Αυτό είναι το δυνατό μήνυμα που έστειλε για το θηλασμό η Αλεξάνδρα Ούστα

«5 μήνες ένα υπέροχο ταξίδι, 5 μήνες αποκλειστικός θηλασμός και συνεχίζουμε… Τα οφέλη του μητρικού θηλασμού είναι πολλά και αναντικατάστατα! Ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) συνιστά το μητρικό θηλασμό για τουλάχιστον 2 χρόνια.

Το ποσοστό γυναικών που δεν μπορούν να θηλάσουν λόγω κάποιου παθολογικού προβλήματος, είναι πολύ πολύ μικρά! Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να πετύχουμε θηλασμό χωρίς προβλήματα και χωρίς να σαμποτάρουμε την ίδια μας τη φύση, αυτό είναι η σωστή ενημέρωση από επιστημονικά άρθρα και καταγραφές και η βοήθεια (εφόσον χρειαστεί) από πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας. Η γνώση είναι δύναμη!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τι αποκάλυψη έκανε πριν από λίγο καιρό η Αλεξάνδρα Ούστα για το παιδί της;

Η Αλεξάνδρα Ούστα διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή της, αφού πριν μόλις 2,5 μήνες ήρθε στον κόσμο το "λουλούδι" της, όπως η ίδια γράφει και σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Το χαίρομαι πολύ το μωρό μου, περνάω πολύ ωραία. Δε σκεφτόμουν ότι θα έχω παιδιά, όμως ήταν έτσι οι συνθήκες και οι συγκυρίες… Είναι κάτι που σου βγαίνει αυτό στην πορεία. Ζω πολύ μεγάλες στιγμές που όσο και να στις περιγράφει κάποιος που έχει παιδιά, αν δεν κάνεις εσύ ο ίδιος παιδιά, δε μπορείς να τα βιώσεις αυτά τα συναισθήματα.

Ο Γιάννης ήταν καταλύτης στο να αποφασίσω να κάνουμε παιδί. Δε θα βαφτίσουμε το παιδί. Έχει όνομα και το λένε Αύγουστο. Τη δουλειά μου την έχω σαν πλάνα αλλά ο κορονοϊός μας ανέτρεψε τα πάντα. Στο άμεσο μέλλον δε βλέπω να συμβαίνει κάτι».