H Αλεξάνδρα Ούστα αποκαλύπτει για το παιδί της - "Δεν θα το βαφτίσουμε γιατί..."

Τα είπε όλα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
H Αλεξάνδρα Ούστα αποκαλύπτει για το παιδί της -

H Αλεξάνδρα Ούστα αποκαλύπτει τα πάντα για το παιδί της, και την νέα της καθημερινότητα ως μαμά. Μέσα σε όλα ανέφερε, "Δε θα βαφτίσουμε το παιδί. Έχει όνομα και το λένε Αύγουστο".

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και μέσα στις αποκαλύψεις της, μας έδωσε το όνομα του μικρού, αλλά και μια γεύση για το πως είναι να είναι μητέρα.

Η ηθοποιός λοιπόν - που είχε κάνει γνωστή την είδηση ότι γέννησε με μια γλυκιά ανάρτηση - μίλησε ανοιχτά για την νέα της καθημερινότητα λόγω πανδημίας, αλλά και μητρότητας.

Όλα όσα ανέφερε η Αλεξάνδρα Ούστα για το παιδί της

Η Αλεξάνδρα Ούστα διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή της, αφού πριν μόλις 2,5 μήνες ήρθε στον κόσμο το "λουλούδι" της, όπως η ίδια γράφει και σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Το χαίρομαι πολύ το μωρό μου, περνάω πολύ ωραία. Δε σκεφτόμουν ότι θα έχω παιδιά, όμως ήταν έτσι οι συνθήκες και οι συγκυρίες… Είναι κάτι που σου βγαίνει αυτό στην πορεία. Ζω πολύ μεγάλες στιγμές που όσο και να στις περιγράφει κάποιος που έχει παιδιά, αν δεν κάνεις εσύ ο ίδιος παιδιά, δε μπορείς να τα βιώσεις αυτά τα συναισθήματα.

Ο Γιάννης ήταν καταλύτης στο να αποφασίσω να κάνουμε παιδί. Δε θα βαφτίσουμε το παιδί. Έχει όνομα και το λένε Αύγουστο. Τη δουλειά μου την έχω σαν πλάνα αλλά ο κορονοϊός μας ανέτρεψε τα πάντα. Στο άμεσο μέλλον δε βλέπω να συμβαίνει κάτι».