Ιωάννα Τούνη: «Αναστάτωσε» το instagram με την νέα της φωτογραφία

Μας ευχήθηκε καλό μήνα με την πιο σέξι και καλοκαιρινή διάθεση

Την απόλυτη αναστάτωση προκάλεσε για ακόμη μια φορά η Ιωάννα Τούνη, με την καινούργια της φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram.

Η top influencer της Ελλάδος ξέρει πολύ καλά να προκαλεί χαμό με τις αναρτήσεις της ενώ καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το τι κάνει ή το που βρίσκεται.

Expand player

Αυτήν την φορά, η εκρηκτική Θεσσαλονικιά θέλησε να μας ευχηθεί καλό μήνα, με μια φωτογραφία κόλαση! Η ίδια έκανε το πρώτο της μπάνιο για φέτος και με το εντυπωσιακό κορμί της πόζαρε στον φακό!

Το στιγμιότυπο αυτό φυσικά το μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο instagram, με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε την Ιωάννα Τούνη

Με δύο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και την κράτησε μακριά από τα social media για κάποιες ώρες.

Η αγαπημένη influencer που πριν από μερικούς μήνες είχε μπει σε καραντίνα καθώς είχε συμπτώματα κορωνοϊού, αποκάλυψε πως τις τελευταίες ώρες δεν αισθανόταν πολύ καλά και έτσι αποφάσισε να απέχει λίγο από τα social.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκτίμησή της, ήταν ματιασμένη ενώ είχε και τροφική δηλητηρίαση.

«Λείπω 21 ώρες από τα Stories, οπότε αν αναρωτιέσαι αν ζω ή αν πέθανα… ζω. Η ιατρική γνωμάτευση που έβγαλα μόνη μου λέει ότι είχα φουλ κακό μάτι, μαζί με τροφική δηλητηρίαση. Ήμουν συνέχεια τουαλέτα, αλλά επανήλθα και είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούν στα insta stories που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Τούνη: Αυτή είναι η πιο αισθησιακή της φωτογραφία!

Προκάλεσε «πανικό» στο Instagram με την νέα της ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη