Ιωάννα Τούνη: Αυτή είναι η πιο αισθησιακή της φωτογραφία!

«Έριξε» το instagram σε μόλις λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Τούνη: Αυτή είναι η πιο αισθησιακή της φωτογραφία!

Η Ιωάννα Τούνη, ούσα η βασίλισσα του instagram, ανέβασε την πιο εκρηκτική φωτογραφία όπου στον ρόλο του φωτογράφου αυτή την φορά ήταν η αγαπημένη της μανούλα!

Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί και να κάνει όλον τον κόσμο να παραμιλά με τις φωτογραφίες της, όπως με αυτήν εδώ που έκανε τον απόλυτο πανικό. Συνεχώς τραβάει τα βλέμματα με τις συγκλονιστικές εμφανίσεις της και κάθε τι που κάνει γίνεται σε μόλις λίγα λεπτά viral!

Ωστόσο, η ίδια είναι αρκετά ακομπλεξάριστη και δεν είναι λίγες οι φορές που βγαίνει άβαφη και άφτιαχτη, με την ίδια να μην υπολογίζει διόλου τις απόψεις των άλλων, και πολύ καλά κάνει!

Αυτήν την φορά θέλησε να αναστατώσει για ακόμη μια φορά τον κόσμο του instagram δημοσιεύοντας μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία ποζάροντας μόνο με τα εσώρουχα της με ένα πολύ όμορφο background.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι αυτή την φωτογραφία την τράβηξε η μητέρα της, την οποία η Ιωάννα συνεχώς αναφέρει ενώ φαίνεται ότι οι δυο τους έχουν μια άριστη σχέση και αγαπιούνται πολύ.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Πόσο κριντζάρεις μόλις σου πω πως φωτογράφος ήταν η μαμά μου; ????❤️????»!

 Ιωάννα Τούνη φωτογραφία που τράβηξε η μαμά της

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως η μαμά της κάνει χημειοθεραπείες

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μια σπαρακτική αποκάλυψη με τους followers στο instagram, αναφέροντας πως η μαμά της κάνει χημειοθεραπείες.

Η κούκλα Θεσσαλονικιά μας έχει συνηθίσει να προσφέρει χαρά και γέλιο, όμως όπως φαίνεται περνάει αρκετά δύσκολα στην ζωή της.

Μέσα από ένα Q & Α που έκανε με τους ακολούθους της στο Instagram αποκάλυψε την υγεία της μητέρας της, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, ένας διαδικτυακός θαυμαστής την ρώτησε «Γιατί δεν μένεις με τη μητέρα σου μέχρι να βρεις το σπίτι που θέλεις;» με την ίδια να απαντά: «Γιατί η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες οπότε την βλέπω… σχεδόν καθόλου. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η κατάσταση με τον covid και να κάνουμε ξανά αγκαλίτσες». Δείτε εδώ ωστόσο, την καινούργια της φωτογραφία που είναι σκέτο υπερθέαμα!

Ιωάννα Τούνη εξομολόγηση για την μαμά της

Ιωάννα Τούνη με την μαμά της