Αυτή η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη είναι σκέτο υπερθέαμα

Με διαφορά η καλύτερη της!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη είναι σκέτο υπερθέαμα

Η Ιωάννα Τούνη είναι η βασίλισσα του instagram και έχει με διαφορά τον πιο όμορφο αισθητικά λογαριασμό στη πλατφόρμα αυτή, με την τελευταία της φωτογραφία να είναι σκέτο υπερθέαμα.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά πριν λίγες μέρες επέστρεψε από τις διακοπές της στο Ντουμπάι και η αλήθεια είναι ότι μας μάγεψε με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευε.

Δεν χωρά καμία αμφιβολία στο ότι αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της γυναικείας ελληνικής σόου μπιζ και ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί χαμό μετά από κάθε εμφάνιση της.

Το ίδιο έκανε και τώρα με την τελευταία της φωτογραφία στο instagram, η οποία είναι πραγματικά σαν έργο τέχνης, τραβηγμένη φυσικά στον εξωτικό προορισμό που πήγε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πήραν φωτιά τα likes και τα σχόλια, αφήνοντας για ακόμη μια φορά το κοινό της με το στόμα ανοιχτό!

Αυτή είναι η συγκλονιστική φωτογραφία της Ιωάννας:

Ιωάννα Τούνη

Όλο το Instagram μιλάει γι’ αυτή την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη δεν θα μπορούσε να κλείσει πιο εντυπωσιακά το 2020 και να υποδεχτεί το 2021. Με μια ανάρτηση της έβαλε "φωτιά" στο instagram!

Με αλογοουρά "μαστίγιο" και το πιο εκθαμβωτικό ντύσιμο. η Ιωάννα μπήκε Δεκέμβρη στην θάλασσα με ένα καταπληκτικό χειμωνιάτικο ηλιοβασίλεμα και έδειξε πως αφήνει πίσω της την δύσκολη αυτή χρονιά.

Η ανάρτηση της, όπως άλλωστε και όλες οι υπόλοιπες έκανε χαμό καθώς η φαντασία της στα concept ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Αυτό την κάνει αγαπητή και μετράει χιλιάδες ακόλουθους, πριν από λίγες μέρες ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία που πήρε χιλιάδες like στο λεπτό.

Δείτε τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη:

τουνη μαστιγιο

ιωάννα τούνη φωτογραφία πρωτοχρονια