Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη που έφτασε σε λίγες ώρες τα 100.000 likes

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη που έφτασε σε λίγες ώρες τα 100.000 likes

Η Ιωάννα Τούνη είναι αδιαμφισβήτητα, ένα από τα πρόσωπο που απασχόλησαν πολύ το 2020 και σίγουρα θα συνεχίσει να απασχολεί. Είναι επίσης, ένα από τα πιο αγαπητά διάσημα του Instagram και σε κάθε ανάρτηση της επικρατεί χαμός με τα χιλιάδες likes. Μάλιστα, η νέα φωτογραφία της έφτασε μέσα σε λίγες ώρες 100.000.

Η ξανθιά καλλονή και πρώην παίκτρια του Survivor, μετράει 664 χιλιάδες followers και αν δεν την ακολουθείς, σίγουρα χάνεις. Μην ξεχνάμε μάλιστα, την φωτογραφία από τις διακοπές της όπου πόζαρε πάνω σε άλογο και έγινε θέμα συζήτησης μέχρι και στις εκπομπές.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη που έφτασε 100.000 likes

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, ακόμη μια φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη, προκάλεσε φρενίτιδα. Με αφορμή τα εντυπωσιακά αρώματα του Avgerinos Cosmetis, πόζαρε φορώντας από πάνω μόνο το σουτιέν της και έκανε το Instagram να πάρει ΄'φωτιά".

Ιωάννα Τούνη instagram

Για αυτόν τον λόγο της έκαναν πρόταση να συμμετέχει στο My Style Rocks

Η Ιωάννα Τούνη κάθισε στον καναπέ του Έλα Χαμογέλα το πρωί του Σαββάτου και αποκάλυψε τον λόγο που της έκαναν πρόταση να συμμετέχει στο My Style Rocks.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο My Style Rocks και την επιτυχία που έκανε η ίδια μετά την προβολή του ριάλιτι.

Φυσικά, αποκάλυψε πως η παραγωγή του My Style Rocks στην πραγματικότητα την προσέγγισε για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Η Ιωάννα αρχικά είπε: «Δεν πήγα με στόχο. Βασικά, στο My Style Rocks η πρόταση μου έγινε από την παραγωγή πριν από τρία-τέσσερα χρόνια περίπου».

Και έπειτα πρόσθεσε: «Τότε για τα ελληνικά δεδομένα είχα ένα αρκετά μεγάλο account (σ.σ. στο Instagram), είχα γύρω στους 105.000 χιλιάδες ακόλουθους. Οπότε το θεώρησαν ένα ενδιαφέρον προφίλ και ότι θα συνεπάγεται με τηλεθέαση -κάπως έτσι, δε γνωρίζω ακριβώς- με πήραν τηλέφωνο» ενώ μέσα σε όλα αποκάλυψε πως το Survivor την χρησιμοποιεί για διαφημιστικούς λόγους.