Ιάκωβος Γκόγκουα: «Έχω δεχθεί ρατσισμό από τους καθηγητές όσο σπούδαζα Ιατρική γιατί ήμουν χορευτής»

«Μια πελάτισσα μου έδειξε μια φωτογραφία της Ειρήνης Παπαδοπούλου και μου είπε να την κάνω έτσι»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Ιάκωβος Γκόγκουα μίλησε στην κάμερα του Love It και αναφέρθηκε στα ρατσιστικά σχόλια που άκουσε όσο ήταν φοιτητής.

Τον γνωρίσαμε ως τραγουδιστή αλλά και ως χορευτή, μιας και είχε συμμετάσχει στη Eurovision, μαζί με τον Γιώργο Αλκαίο ως lead χορευτής. Πλέον είναι γιατρός και τόσο διάσημες όσο και μη τον εμπιστεύονται καθημερινά για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Expand player

“Μια πελάτισσα μου έδειξε μια φωτογραφία και μου είπε να την κάνω έτσι…Ήταν η φωτογραφία της Ειρήνης Παπαδοπούλου” είπε χαρακτηριστικά ο Ιάκωβος.

Την ίδια στιγμή, αποκάλυψε ότι όταν σπούδαζε ιατρική στην Πάτρα, είχε δεχθεί ρατσισμό από τους καθηγητές επειδή ήταν στο καλλιτεχνικό χώρο.

Λίγα λόγια για τον Ιάκωβο Γκόγκουα

Ο Ιάκωβος Γκόγκουα είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής Πατρών. Το ενδιαφέρον του και η αγάπη του για τη δουλειά του και την ομορφιά, τον έχει ωθήσει και συνεχίζει να τον παρακινεί για την συνεχή εξέλιξή του.

Έχει εκπαιδευθεί δίπλα σε σπουδαίους γιατρούς του είδους και έχει λάβει μέρος σε επιστημονικά μετεκπαιδευτικά προγράμματα στη Ρωσία, στο Ισραήλ, στη Σιγκαπούρη και στη Γεωργία, λαμβάνοντας έτσι την απαραίτητη τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση και τη καταπολέμηση της γήρανσης.

Αν και νέος σε ηλικία, έχει ήδη καταφέρει να πρωτοστατεί και να κεντρίζει το ιατρικό ενδιαφέρον, μετρώντας πάνω από 10000 περιστατικά στο ιστορικό του.

Η συνεχής διάθεσή του για βελτίωση και αυτοανάπτυξη, του έχουν χαρίσει έναν μεγάλο αριθμό πιστοποιητικών παρακολούθησης ιατρικών συνεδρίων και τίτλων, εντός και εκτός Ελλάδας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3: Συγκίνησε η Παρασκευή - «Υπάρχει ρατσισμός έξω»

MasterChef - Τεό Γκαλτσίδης: «Έχω δεχτεί ρατσισμό όταν ήμουν μικρός! Με λέγανε όλοι δεν ξέρω κι εγώ τι»