Επανασύνδεση για τον Κωνσταντίνου Αργυρό και την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου μετά το χωρισμό τους

Άλλοι χωρίζουν και άλλοι τα ξαναβρίσκουν!

Μπορεί σήμερα να είχαμε έναν οριστικό χωρισμό, αυτόν της Έλενας Ράπτη, ωστόσο, από την άλλη ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα βρήκε ξανά με την πρώην σύντροφο του, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου έπειτα από μερικούς μήνες χωριστά.

Ο τραγουδιστής που είχε ανακοινώσει πως είναι ελεύθερος σε συνέντευξη του πριν από κάποιες εβδομάδες, δεν είναι πλέον single.

Expand player

«Σε αυτό το διάστημα έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο χώρισα κιόλας. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είμαι νο1 σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ», είχε αποκαλύψεις χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τον χωρισμό του σε ντοκιμαντέρ του Mega.

Από πότε είναι ξανά μαζί Αγυρός και Φωτοπούλου;

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, κατά την διάρκεια του Πάσχα ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου βρέθηκαν ξανά και «αναζωπυρώθηκε» ο έρωτας τους, ενώ ξεκίνησαν και την αγαπημένη τους συνήθεια τους περιπάτους σε στενά της όμορφης Αθήνας.

«Θα ήθελα ο σύντροφος μου να μοιάζει με τον Κωνσταντίνος Αργυρό»

Η Στεφανία Λυμπερακάκη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2021 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρόσφατο χωρισμό που είχε, ενώ αποκάλυψε με ποιον Έλληνα τραγουδιστή θα ήθελε να μοιάζει ο μελλοντικός της σύντροφος.

Θα ήθελες ο επόμενος σύντροφός σου να είναι Έλληνας;

Θα ήταν ωραίο να έχω Έλληνα σύντροφο γιατί θα μάθαινα πιο γρήγορα τα ελληνικά. Νομίζω ότι και ο πατέρας μου θα το εκτιμούσε. (Γελάει.) Αν ήταν Έλληνας, θα ήθελα να έχει καστανά μάτι και μαλλιά, μούσι και γυμνασμένο σώμα. Αν ήμουν 25 χρόνων, θα σου έλεγα ότι θα ήθελα να μοιάζει στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μου αρέσει αυτός ο τύπος άντρα!(Γελάει.).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

H Iωάννα Μαλέσκου σχολιάζει τον Αργυρό όσο γυμνάζεται - «Βρε τον Κωνσταντίνο...»

Η αποκάλυψη της Γερμανού για τον Αργυρό - «Ούτε αυτός είναι μόνος του»