Παίρνουν διαζύγιο μετά από 2 χρόνια γάμου Έλενα Ράπτη και Κίμωνας Μπάλλας

Οριστικός ο χωρισμός για το ζευγάρι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παίρνουν διαζύγιο μετά από 2 χρόνια γάμου Έλενα Ράπτη και Κίμωνας Μπάλλας

Ακριβώς όπως το 2019 η Έλενα Ράπτη, εν μέσω προεκλογικής περιόδου ανακοίνωσε τον γάμο της που πραγματοποίησε σιωπηλά και μακριά από τις κάμερες, έτσι φαίνεται πως η βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης, χωρίζει μετά από 2 χρονιά με τον αγαπημένο της Κίμωνα Μπάλλα.

Οριστικός ο χωρισμός για Έλενα Ράπτη - Κίμωνα Μπάλλα

Συγκεκριμένα, το μυστήριο είχε τελεστεί υπό άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο και η είδηση είχε σκάσει σαν "βόμβα" σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης. Με ακριβώς λοιπόν τον ίδιο τρόπο έσκασε και η είδηση του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» η Έλενα Ράπτη και ο μέχρι πρότινος «φύλακας άγγελός της» τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους υπογράφοντας τα χαρτιά του διαζυγίου.

Έλενα Ράπη Κίμωνας Μπάλλας διαζύγιο χωρισμός

Οι δηλώσεις που είχε κάνεις η Ράπτη μετά το γάμο με τον Μπάλλα για τις φήμες εγκυμοσύνης

Η πανέμορφη πολιτικός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και οι φήμες περί μίας πιθανής εγκυμοσύνης, έδιναν και έπαιρναν! Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχε δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν είναι τελικά έγκυος.

«Κάνω τα πρώτα μου βήματα στη δημιουργία της δική μου οικογένειας. Ελπίζω να τα καταφέρω κι εκεί εξίσου καλά. Άλλοστε υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν ανταπεξέλθει σε πολλούς ρόλους με μεγάλη επιτυχία. Ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ. Αν ποτέ μου είχα το δίλημμα οικογένεια ή πολιτική καριέρα θα διάλεγα την οικογένεια, ωστόσο έχω την εντύπωση ότι μπορούμε να προσφέρουμε με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο στο κοινωνικό σύνολο.

Στην πράξη θα φανεί πόσο καλή μανούλα θα γίνω. Ας έρθει πρώτα το μωράκι και ας ελπίσουμε ότι θα είμαι καλή μαμά».

Όσο για τις φήμες σχετικά με την εγκυμοσύνης της, απάντησε: «Οι φήμες παραμένουν φήμες».