H Iωάννα Μαλέσκου σχολιάζει τον Αργυρό όσο γυμνάζεται - «Βρε τον Κωνσταντίνο...»

Δεν της πέρασε απαρατήρητος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H Iωάννα Μαλέσκου σχολιάζει τον Αργυρό όσο γυμνάζεται - «Βρε τον Κωνσταντίνο...»

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it” έπαιξε ένα βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γυμνάζεται, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα και πολλές φόρες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα του, η οποία περιλαμβάνει αρκετή γυμναστική.

Φυσικά, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ιωάννα με την ίδια να λέω χαρακτηριστικά: «Βρε τον Κωνσταντίνο… Γυμνάζεται πάρα πολύ και αυτό το άκουσα και από αθλητές να το επιβεβαιώνουν, όταν συναντηθήκαμε κι εμείς, ότι προσπαθεί διαρκώς και προπονείται.

Όμως, αν κρίνω από τα μαλλάκια του, γιατί τον ακολουθούμε στα social, νομίζω ότι είναι λίγες μέρες πριν γιατί τα έκοψε. Χθες, προχθές… Κάπου κοντά κουρεύτηκε. Δεν ξέρω, δεν βλέπω κάθε μέρα τι ανεβάζει», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου που πρόσφατα άλλαξε και αριθμούς με τον τραγουδιστή.

Ιωάννα Μαλέσκου: Μίλησε ανοιχτά για τον Αργυρό - «Θα τα διαβάζει και θα γελάει»

Για πρώτη φορά η Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε ανοιχτά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, έπειτα από την εμφάνιση τους στην μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», όπου σύμφωνα με κάποιους που βρέθηκαν εκεί υπήρξε φλερτ ανάμεσα τους.

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε την παρουσιάστρια και του έκανε δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής 10/1 στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

«Θα τα διαβάζει αυτά ο Κωνσταντίνος και θα χαμογελάει! Όχι, δεν υπάρχει κάτι! Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο που ήταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου απαντώντας έτσι στις φήμες που κυκλοφορούν.

«Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν φυσιογνωμικά ενδεχομένως, αυτό δε σημαίνει ότι έχουν και κάτι», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.