Στράτος Τζώρτζογλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο του - «Ο έρωτας της ζωής μου»

Συγκινούν τα λόγια του ηθοποιού

Σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση προχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, αναφορικά με τον γιο του, στον οποίο έχει και τεράστια αδυναμία.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που πρόσφατα αποχώρησε από την Φάρμα, έχει εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη που έχει στην σύζυγο του, Σοφία Μαριόλα και τον γιο του Αλκιβίαδη.

Expand player

Μάλιστα, ο γιος του είχε μια δυσάρεστη περιπέτεια πριν μερικές μέρες, καθώς κάηκε ολοσχερώς το εστιατόριο ενός καλού του φίλου στην Αμερική, όπου εργαζόταν.

Η ανάρτηση του Στράτου Τζώρτζογλου για τον γιο του

Ο Στράτος, δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία του Αλκιβιάδη και έγραψε στην λεζάντα: “Ο έρωτας της ζωής μου – ο Αλκιβιαδης μου και το φιλί της ζωής που μας ενώνει”.

Οι πρώτες φωτογραφίες του εκτός Φάρμας με την Σοφία Μαριόλα

Εκτός Φάρμας βρίσκεται πλέον ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος δεν έχασε φυσικά λεπτό και έκανε την πρώτη του έξοδο, παρέα φυσικά με την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα αλλά και μερικούς φίλους.

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να ήταν ένα από τα φαβορί στο παιχνίδι, μιας και τις περισσότερες φορές ήταν ο πιο δημοφιλής παίκτης, ωστόσο κλήθηκε να μονομαχήσει με τον Ντούπη και τελικά ηττήθηκε.

Μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι περιπέτειας, ο Στράτος βγήκε παρέα με φίλους και την Σοφία Μαριόλα, η οποία απαθανάτισε την πρώτη έξοδο του αγαπημένου του και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

«My baby is back. Ο νικητής της καρδιάς μου ήρθε πίσω στην αγκαλιά μου! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Ποιες λέξεις να χωρέσουν τι άνθρωπος είσαι.. αυθεντικός, αγνός, με ήθος, πίστη, μέσα στην καλοσύνη, την παιδικότητα και την αγάπη η πιο όμορφη ψυχή που έχω δει ποτέ!

Ενέπνευσες και απέδειξες οτι η ψυχή δεν εχει ηλικια και όρια.. Εισαι για μένα το τζόκερ αλλά και ο Joker μου! Ευχαριστούμε πολύ για τα (απίστευτα) πολλα μηνύματα αγάπης! Θα απαντήσουμε αφου φάει καλά (γύρισε - 16 κιλα) και μάθω τα πάντα» έγραψε η Σοφία Μαριόλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοφία Μαριόλα: Με μια ανάρτηση αποχαιρετά τον Στράτο Τζώρτζογλου που φεύγει για την Φάρμα

Στράτος Τζώρτζογλου: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις προπονήσεις του για την Φάρμα