Τατιάνα Στεφανίδου: Έκανε το εμβόλιο της Moderna - Όλα όσα είπε μετά από τρεις μέρες στην εκπομπή της

«Το μόνο που ένιωσα ήταν...»

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πριν από μερικές μέρες την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και συγκεκριμένα, αυτό της Moderna και έτσι σήμερα μέσα από την εκπομπή της, αναφέρθηκε σε όλα όσα ένιωσε τρεις μέρες μετά.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως όλα πήγαν φυσιολογικά ενώ θέλησε να δώσει και τα συγχαρητήριά της για την οργάνωση που υπήρχε στον χώρο όπου πήγε για να εμβολιαστεί.

Expand player

Τα λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Δεν έκανα πυρετό, δεν ένιωσα κόπωση, δεν ένιωσα τάση για εμετό, δεν ένιωσα τίποτα. Το μόνο που ένιωσα την ίδια μέρα και την επόμενη ήταν ένας πόνος στο αριστερό χέρι αλλά δεν ήταν κάτι μη διαχειρίσιμο. Δεν είχα καμία απολύτως παρενέργεια.

Έμεινα έκπληκτη. Συγχαρητήρια στον ελληνικό στρατό. Είμασταν 50 άτομα και λέω ωχ θα περιμένουμε. Με το που μπήκαμε μας λένε καθίστε στις καρέκλες. Με το που καθόμαστε μας λένε πηγαίνετε κάτω να εμβολιαστείτε. Δεν υπάρχει ο τρόπος λειτουργίας. Με πόση ευγένεια σχολαστικότητα και τάξη, λειτουργεί όλο το σύστημα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και ο σύζυγος της Τατιάνας Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η κάμερα του T-live και ο Μάνος Μπανασάκης συνάντησαν τον δημοσιογράφο. ο οποίος έσπευσε να μιλήσε για την διαδικασία του εμβολιασμού του.

«Καλημέρα! Χρόνια Πολλά! Επιτέλους, ήρθε η σειρά μου. Είναι μία άψογη διαδικασία, όπως σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα. Πανέτοιμοι οι άνθρωποι και εξυπηρετικότατοι, τελείωσα πάρα πολύ γρήγορα. Έκανα το εμβόλιο της Johnson & Johnson, είναι η πρώτη ημέρα. Αυτό μου έτυχε και το έκανα με πολλή χαρά. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό και καμία σκέψη. Είμαι ευτυχής.

Έχει το πλεονέκτημα αυτό το εμβόλιο ότι είναι μονοδοσικό, αλλά είναι το ίδιο αποτελεσματικό όπως όλα. Τα εμβόλια είναι η μόνη λύση για την πανδημία. Γι’ αυτό ξαναλέω ότι έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τατιάνα Στεφανίδου: Έκλεισε ραντεβού για το εμβόλιο κορωνοϊού - «Μου έτυχε το Moderna»

Τατιάνα Στεφανίδου: Η τούρτα έκπληξη που ετοίμασε στον Νίκο Ευαγγελάτο για τα γενέθλια του