Τατιάνα Στεφανίδου: Η τούρτα έκπληξη που ετοίμασε στον Νίκο Ευαγγελάτο για τα γενέθλια του

Οι τρυφερές της ευχές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τατιάνα Στεφανίδου: Η τούρτα έκπληξη που ετοίμασε στον Νίκο Ευαγγελάτο για τα γενέθλια του

Σήμερα, 3 Απριλίου, ο Νίκος Ευαγγελάτος γιορτάζει τα γενέθλια του και για αυτόν τον λόγο η Τατιάνα Στεφανίδου του ετοίμασε μια τούρτα έκπληξη!

Η παρουσιάστρια του T- LIVE στον Alpha και ο σπουδαίος παρουσιαστής γιόρτασαν την ξεχωριστή αυτή ημέρα, πάντα με τα επιτρεπόμενα μέτρα του κορωνοϊού.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα παρήγγειλε για τον σύζυγο της μια εξαιρετικά πρωτότυπη και ευφάνταστη τούρτα και θέλησε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Στην λεζάντα της φωτογραφίες έγραψε: “Aged to perfection… Να τα εκατοστήσεις άντρα της ζωής μου” ενώ και τον Άγιο Βαλεντίνο η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο από τον γάμο τους.

Τατιάνα Στεφανίδου τούρτα έκπληξη που ετοίμασε στον Νίκο Ευαγγελάτο

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Σαν παλάτι το σπίτι τους! Κατάλευκα όλα τα έπιπλα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και έχουν από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια όσον αφορά την διακόσμηση. Το εσωτερικό του, μοιάζει με παλάτι λόγω των λευκών επίπλων.

Αρκετές φορές η παρουσιάστρια μέσα από αναρτήσεις της, μας έχει δείξει διάφορους χώρους του σπιτιού της και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό με την διακόσμηση που σίγουρα έχει επιμεληθεί η ίδια.

Ενώ, μας έχει δείξει και το σπίτι που μένει ο γιος της, Νίκος, στο εξωτερικό όπου σπουδάζει. Είναι vintage και έχει μαγευτική θέα.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου, μας έδειξε ακόμη ένα χώρο του σπιτιού της, όπου όλα τα έπιπλα είναι κατάλευκα. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε πρόκειται για κάποιο από τα υπνοδωμάτια.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος σπίτι