Τατιάνα Στεφανίδου: Γιορτάζει την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Μόνο η νιότη περνά, όχι το συναίσθημα»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Γιορτάζει την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιόρτασε η Τατιάνα Στεφανίδου αφού όσα χρόνια και αν περάσουν όπως είπε περνά μόνο η νιότη και όχι το συναίσθημα. Η παρουσιάστρια έκανε ένα throwback στην ημέρα του γάμου της με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβρη του 2003 και παραμένουν ερωτευμένοι μέχρι και σήμερα.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Ο χρόνος μπορεί να μας κλέψει μόνο τη νιότη, όχι το συναίσθημα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!
#valentines #valentineday» έγραψε στη λεζάντα δείτε εδώ τι κάνει στα νούμερα τηλεθέασης.

τατιάνα στεφανίδου γάμος νίκος ευαγγελάτος

Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία, πραγματικό ντοκουμέντο, στην οποία φαίνεται πώς είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή αλλά και από την εκπομπή της.

Έτσι αυτή τη φορά, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο περιποιείται το πρόσωπό της και ποζάρει στον φακό χωρίς μακιγιάζ. Όπως θα δείτε η εικόνα της είναι φοβερή.

τατιάνα στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Σαν παλάτι το σπίτι τους! Κατάλευκα όλα τα έπιπλα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και έχουν από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια όσον αφορά την διακόσμηση. Το εσωτερικό του, μοιάζει με παλάτι λόγω των λευκών επίπλων.

Αρκετές φορές η παρουσιάστρια μέσα από αναρτήσεις της, μας έχει δείξει διάφορους χώρους του σπιτιού της και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό με την διακόσμηση που σίγουρα έχει επιμεληθεί η ίδια.

Ενώ, μας έχει δείξει και το σπίτι που μένει ο γιος της, Νίκος, στο εξωτερικό όπου σπουδάζει. Είναι vintage και έχει μαγευτική θέα.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου, μας έδειξε ακόμη ένα χώρο του σπιτιού της, όπου όλα τα έπιπλα είναι κατάλευκα. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε πρόκειται για κάποιο από τα υπνοδωμάτια.

τατιάνα στεφανίζου σπίτι