Τατιάνα Στεφανίδου: Η θέα από το σπίτι του Νικόλα Ευαγγελάτου είναι απλά... όνειρο

Θα τη ζηλέψετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Η θέα από το σπίτι του Νικόλα Ευαγγελάτου είναι απλά... όνειρο

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της. Ακόμη και αν έχει αυξημένες υποχρεώσεις, ο γιος της και η κόρη της είναι η κύρια προτεραιότητα της. Για αυτό και παρόλο την έξαρση του κορωνοϊού, ταξίδεψε με τον Νικόλα Ευαγγελάτο στο Λονδίνο για να τον βοηθήσει να τακτοποιηθεί στο σπίτι του και όπως είδαμε η θέα του είναι όνειρο.

Η υπερήφανη μαμά, μιας και ο γιος της μετά τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Kent, πρόκειται να κάνει Master στα Οικονομικά (Investment and Wealth Managment MSc) στο Πανεπιστήμιο Imperial βρίσκεται στην βρετανική πρωτεύουσα και απολαμβάνει τις ομορφιές της μέχρι να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα.

Το σπίτι του όπως είδαμε μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της Τατιάνας Στεφανίδου στο Instagram είναι απίστευτο, αφού έχει μέσα μέχρι και τζάκι. Ωστόσο, η θέα είναι αυτή που τραβάει όλη την προσοχή. Έχει πιάτο όλη την πόλη στην οποία μένει και όταν πέφτει ο ήλιος η εικόνα είναι απλά μαγική.

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτι γιου Νικόλα Ευαγγελάτου

Η θέα από την βεράντα του σπιτιού της Τατιάνας Στεφανίδου είναι απίστευτη - Φωτογραφία στο Instagram

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Τατιάνα Στεφανίδου μας έχει δείξει το εσωτερικό του σπιτιού. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, μας έδειξε την βεράντα της. Στην φωτογραφία δημοσίευσε και είδαμε στο Instagram η θέα είναι απίστευτα μαγευτική.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έχει δημιουργήσει το σπίτι που μένει με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα δυο τους παιδιά, το προσωπικό τους παλάτι. Εκεί περνάν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους, όταν έχουν ελεύθερο χρόνο από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι λάτρης των social media και με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό, μοιράζεται σχεδόν καθημερινά διάφορες στιγμές. Τόσο από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, όσο και από το μαγευτικό σπίτι της.

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της από την βεράντα και πάθαμε πλάκα από τη μαγευτική θέα που έχει στο ηλιοβασίλεμα.