Τατιάνα Στεφανίδου: Το σπίτι του γιου της έχει μέσα μέχρι και τζάκι - Ολόκληρο "παλάτι"

Θα μείνετε «κάγκελο» με την φωτογραφία από το εσωτερικό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Το σπίτι του γιου της έχει μέσα μέχρι και τζάκι - Ολόκληρο

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές της με την οικογένεια της, ταξίδεψε μαζί με τον γιο της στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει. Μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε, μάλιστα, είδαμε το εσωτερικό του σπιτιού του και «μείναμε», καθώς έχει μέχρι και τζάκι στην διακόσμηση.

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος μετά τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Kent, πρόκειται να κάνει Master στα Οικονομικά (Investment and Wealth Managment MSc) στο Πανεπιστήμιο Imperial στο Λονδίνο και οι γονείς του τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Για αυτό και δεν γινόταν να μην ταξιδέψει μαζί του στο Λονδίνο για να τον βοηθήσει να τακτοποιηθεί μετά τις διακοπές. Μπορεί τα ταξίδια στο εξωτερικό να είναι δύσκολα λόγω κορωνοϊού, ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της και δεν μπορούσε να τον αφήσει μόνο του.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια, μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου μας έδειξε πως είναι και αυτή... «αθάνατη Ελληνίδα μάνα», καθώς με το που έφτασε στο σπίτι του γιου της έπιασε το σίδερο.

Όπως είδαμε από την φωτογραφία, το σπίτι του Νικόλα, στην διακόσμηση του έχει μέχρι και τζάκι, ενώ είναι όλο λευκό και θυμίζει «παλάτι», σε σύγκριση με τα ελληνικά φοιτητικά σπίτια.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου μέσα από το σπίτι του γιου της με το τζάκι

Να σημειώσουμε πως, η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να βρίσκεται στο Λονδίνο, ωστόσο ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος είναι στην Ελλάδα και την Δευτέρα έγινε η πρεμιέρα της εκπομπής του. Δείτε τι νούμερα σημείωσε στην τηλεθέαση.

Λίγες ώρες αργότερα από την φωτογραφία μέσα από το σπίτι του, η παρουσιάστρια με τον γιο της, βγήκαν να περπατήσουν σε ένα από τα πιο γνωστά πάρκα της βρετανικής πρωτεύουσας, με την ίδια να δημοσιεύσει στο Instagram, μια φωτογραφία της από την βόλτα τους.