Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Ποιο από όλα της χορηγήθηκε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου και μάλιστα στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, καθώς κάθε πρωί βρίσκεται στο πλατό του T-LIVE.

Η σπουδαία παρουσιάστρια βρέθηκε λοιπόν στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Προμηθέας και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό και συγκεκριμένα το Μoderna.

Η ίδια φυσικά το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και πέρασε με την σειρά της το δικό της μήνυμα, ενώ νωρίτερα έκανε το εμβόλιο και η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

«Το πρώτο βήμα προς τη δική μου Ελευθερία! ✌????Εμβολιάστηκα στο Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι. Εννιά το βράδυ και οι άνθρωποι του στρατού ξηράς, της πολεμικής αεροπορίας και του ναυτικού ήταν εκεί ακούραστοι, με το χαμόγελο στα χείλη και γεμάτοι ευγένεια.

Πραγματοποιούν χιλιάδες εμβολιασμούς καθημερινά, με οργάνωση που ζήλεψαν ακόμη και οι Γερμανοί.

Σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε περήφανοι για σας! Περήφανοι για την Ελλάδα μας! ????????
Η αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας κυρία Ελένη Πολυμενίδου είχε το πιο… ελαφρύ χέρι. Δεν κατάλαβα τίποτα».

Χλωμό το μέλλον του T-live και της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHAtv

Κάτι τα χαμηλά νούμερα της Τατιάνας Στεφανίδου στην τηλεθέαση, κάτι οι αντιδράσεις για τον χειρισμό κάποιον καταστάσεων, κάνουν χλωμό το τοπίο για να συνεχίσει και του χρόνου το T-live στον ALPHA

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog τις οποίες θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr, η παρουσιάστρια όπως φαίνεται τη νέα σεζόν δεν θα μας καλησπερίζει με την εν λόγω ενημερωτική εκπομπή.

Οι ιθύνοντες του σταθμού δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την πορεία του T-live μέχρι σήμερα, όχι μόνο επειδή σημειώνει μονοψήφια νούμερα σε τηλεθέαση όσον αφορά το δυναμικό κοινό, αλλά και λόγω των επιθέσεων που δέχεται από τους τηλεθεατές.

Το κερασάκι στην τούρτα και αυτό που τους έκανε να φτάσουν στο αμήν, ήταν οι αντιδράσεις που ξέσπασαν για τον τρόπο παρουσίασης και προσέγγισης γενικά του θέματος του τροχαίου στη Βουλή. Μάλιστα, η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου αναγκάστηκε να απαντήσει δημόσια στα μηνύματα που δέχεται.

Ενώ, όπως επίσης μαθαίνουμε οι σχέσεις της με τον ALPHA δεν είναι θα λέγαμε φιλικές, βέβαια ούτε και άσχημες. Και οι δυο πλευρές έχουν μια "μέτρια τυπική" αν μπορούμε να πούμε σχέση.

 T-live Τατιάνα Στεφανίδου ALPHAtv

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, το T-live είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί και του χρόνου, αφού δεν έχει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά αντίθετα μόνο... αρνητικά.

Όσον αφορά την Τατιάνα Στεφανίδου, που είναι μια καταξιωμένη παρουσιάστρια άγνωστο είναι μέχρι στιγμής το τι θα κάνει τη νέα σεζόν.