Χαμός στο Happy Day: Ο Φραγκολιάς έριξε κάτω τον Παπανώτα - «Μα βρε μα...ακα»

Έντρομη η Τσιμτσιλή έτρεξε προς το μέρος του

Χαμός επικράτησε στον αέρα του Happy Day την ώρα που όλο το πάνελ σχολίαζε το χθεσινό 24/5 επεισόδιο του Survivor 4. Για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Παπανώτας με τον Κώστα Φραγκολιά είχαν αντίθετη άποψη σχετικά με τα όσα σημειώθηκαν.

Κάποια στιγμή λοιπόν το μοντέλο απηύδησε, σηκώθηκε από την καρέκλα του, άρπαξε τον δημοσιογράφο και τον έσπρωξε εκτός πλατό. Ωστόσο, δεν περίμενε αυτό που θα γινόταν.

Expand player

Συγκεκριμένα, ακούστηκε ένας έντονος γδούπος και ο Κώστας Φραγκολιάς έτρεξε προς το μέρος του, καθώς όπως φαίνεται ο Δημήτρης Παπανώτας θα έπεσε κάτω. Βέβαια, όλα πήγαν καλά και κανείς δεν χτύπησε.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος με το σοκ που έπαθε ξέχασε πως βρίσκεται στον αέρα της εκπομπής και είπε «μα, βρε μα...ακα».

Να σημειώσουμε πως Φραγκολιάς με Παπανώτα έχει τσακωθεί ξανά στο πλατό του Happy Day με την Τσιμτσιλή να τους χωρίζει.

Ο Παπανώτας υποστήριξε τον Τριαντάφυλλο και έπεσαν όλοι να τον "φάνε" στο Happy Day

Χαμός επικράτησε στο Happy Day όταν την ώρα του σχολιασμού του χθεσινού επεισοδίου του Survivor 4, ο Δημήτρης Παπανώτας υποστήριξε την στρατηγική που ακολουθεί ο Τριαντάφυλλος μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι συνεργάτες του στο πλατό έγιναν έξαλλοι και... έπεσαν να τον φάνε.

«Χαίρομαι που τους κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα όλους! Το χειροκροτώ. Κοροιδεύει τον Ατζούν, το κανάλι…» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή που πήρε το μέρος των υπόλοιπων παικτών.

«Ξέρω ότι έχεις ένα κόλλημα –να το πω πιο λαϊκά- με τη διαφάνεια, με τους νόμους, με τη συνέπεια, με το περί δικαίου αίσθημα, πώς μπορείς να επικροτείς αυτήν την κοροϊδία που είναι ξεκάθαρη στα μάτια μας, που στο ένα λεπτό κουτσαίνει με το δεξί και με το αριστερό;» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από πλευράς του ο Κώστας Φραγκολιάς έγινε έξαλλος και διαφώνησε έντονα.