Survivor 4 - highlights 24/5: Η κωλοτούμπα των Κόκκινων και τα κλάματα Ηλία - Κόρο

Όσα είδαμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 24/5: Η κωλοτούμπα των Κόκκινων και τα κλάματα Ηλία - Κόρο

Πολλά μπιφτέκια γύρισαν στο χθεσινό 24/5 επεισόδιο του Survivor 4, καθώς είδαμε τους Κόκκινους εκεί που έβριζαν τον Ντάφυ, να μιλάνε με πολύ καλά λόγια για εκείνον. Ενώ, Ηλίας και Κόρο είδαν τις κοπέλες τους.

Τα 24/5 highlights του Survivor 4

Τριαντάφυλλος: «Με αφήνει ανεπηρέαστο η Μπλε ομάδα»

Με τον στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας ξεκίνησε το επεισόδιο, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να παλέψουν για την νίκη.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τις δύο ομάδες στον στίβο και τους ρώτησε για τα συναισθήματα και την ψυχολογία τους, μιας και στο χθεσινό επεισόδιο οι καυγάδες στην παραλία έκαναν ξανά την εμφάνιση τους.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν πήρε τον λόγο και δεν παρέλειψε να πετάξει απευθείας τα καρφιά του, δηλώνοντας πως τον αφήνει ανεπηρέαστο κάθε αρνητικό vibe από την μπλε ομάδα, μιας και χθες του επιτέθηκαν ο Κόρο και ο Ηλίας πολύ άσχημα.

Ηλίας Μπόγδανος: «Θέλω να νικήσουμε το έπαθλο επικοινωνίας για την Καρολίνα»

Συγκίνησαν οι παίκτες της Μπλε ομάδας, οι οποίοι σύσσωμοι δήλωσαν πως θέλουν να νικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας αποκλειστικά για την Καρολίνα.

Η συγκεκριμένη παίκτρια έχει πολύ καιρό να κερδίσει αντίστοιχο έπαθλο και να μιλήσει με δικά της αγαπημένα πρόσωπα, κάτι που έχει στεναχωρήσει πολύ τόσο την ίδια και τους συμπαίκτες της.

Για τον λόγο αυτόν, λίγο πριν τον αγώνα, η Μπλε ομάδα και ειδικότερα ο Ηλίας δήλωσαν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να βγουν νικητές από τον αποψινό αγώνα, προκειμένου η Καρολίνα να μιλήσει με τους δικούς της και να πάρει δύναμη!

Νικητές οι μπλε

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίζονταν Μπλε και Κόκκινοι, μιας και αυτήν την εβδομάδα δεν θα αποχώρησει κανείς κι άρα δεν θα υπάρχουν αγώνες ασυλίας.

Στην αρχή του επεισοδίου μάλιστα, η Μπλε ομάδα και ειδικότερα ο Ηλίας Μπόγδανος, δήλωσαν πως θέλουν να νικήσουν τον αγώνα αποκλειστικά για την Καρολίνα, καθώς είναι η μόνη παίκτρια που δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τα δικά της πρόσωπα για τουλάχιστον δύο μήνες.

Οι δύο ομάδες λοιπόν έφτασαν στον στίβο μάχης και αφού πρώτα ο Τριαντάφυλλος τόνισε πως είναι ανεπηρέαστος πια από την Μπλε ομάδα, ξεκίνησαν να αγωνίζονται για το έπαθλο.

Τελικά, νικητές βγήκαν οι Μπλε, σημειώνοντας το σκορ 10-5, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly!

Τριαντάφυλλος: «Νιώθω ο πιο ανάξιος παίκτης»

Νικητές του αποψινού επάθλου επικοινωνίας στο Survivor βγήκαν τελικά οι Μπλε, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει, με τον Τριαντάφυλλο να θλίβεται αρκετά.

Μετά την λήψη του αγώνα, ο Ντάφι δήλωσε πως νιώθει ο πιο ανάξιος παίκτης μέσα στο παιχνίδι, καθώς είναι ελάχιστες οι φορές που έχει κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας.

Την ίδια στιγμή, τόνισε πως παρόλο που πόναγε πολύ ακόμα το πόδι του, έπαιξε και τα έδωσε όλα, προκειμένου να μην τον χαρακτηρίσει ξανά καραγκιόζη.

Ωστόσο, οι συμπαίκτες του και μάλιστα και η Καρολίνα, ανέφεραν πως κανένας δεν είναι άξιος αλλά αντιθέτως σήμερα που πάλεψε και αγωνίστηκε, παρά τον πόνο, ήταν άξιος.

Ηλίας για Ντάφι: «Κάνει συνεχώς σαν μωρό παιδί!»

Στο προσκήνιο της προσοχής και του σχολιασμού βρέθηκε και στο επεισόδιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος, με αφορμή τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, μετά την νίκη των Μπλε, ο Ντάφι δήλωσε μπροστά σε όλους που νιώθει ανάξιος και πως έπαιξε στον αγώνα για να μην τον πουν ξανά καραγκιόζη.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, οι Μπλε παίκτες, αφού επέστρεψαν στην παραλία, ανέφεραν πως ο Ντάφι όποτε το θυμάται πονάει οπότε όχι δεν πονάει και πως συνεχώς παραπονιέται και κάνει σαν μωρό παιδί.

Μαριαλένα: «Κάνουν πάλι κωλοτούμπες και θα με βρουν απέναντι τους»

Σε μερικά αιχμηρά σχόλια προχώρησε η Μαριαλένα , βάζοντας στο στόχαστρο την Μπλε ομάδα.

Αφότου νίκησαν οι Μπλε παίκτες, ο Ντάφι δήλωσε πως νιώθει ανάξιος και καραγκιόζης, κάτι που παραδόξως οι Μπλε έσπευσαν να διαψεύσουν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο.

Αυτό όμως παραξένεψε αρκετά τους Κόκκινους και ειδικότερα την Μαριαλένα, η οποία τόνισε πως όλο αυτό της φαίνεται μια κωλοτούμπα και πως στο μέλλον θα την βρουν απέναντι τους.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Κόρο - Μίλησε στο τηλέφωνο με την κοπέλα του

Το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας νίκησε η Μπλε Ομάδα στο Survivor, με τον Γιώργο Κόρομι να έχει επιτέλους την ευκαιρία να μιλήσει στο τηλέφωνο με την κοπέλα του.

Από την αρχή του παιχνιδιού, ο Κόρο είχε εξομολογηθεί τον έρωτα του για την σύντροφο του, Τίνα και πολλές είναι οι φορές που την έχει αναφέρει.

Αυτήν την φορά λοιπόν στάθηκε αρκετά τυχερός, μιας και είχε την ευκαιρία να τον καλέσει στο τηλέφωνο! Τόσο αυτός όσο και η ίδια δήλωσαν πόσο πολύ λείπουν μεταξύ τους και ο Κόρο «έλιωνε» όλο κι περισσότερο όσο την άκουγε.

Ηλίας Μπόγδανος: Ξέσπασε σε λυγμούς μόλις είδε την κοπέλα του

Σε κλάματα ξέσπασε ο Ηλίας Μπόγδανος, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν.

Αφού πρώτα ο Κόρο μίλησε στο τηλέφωνο με την κοπέλα του, σειρά είχε ο Ηλίας, στον οποίο έστειλε βίντεο η καλλονή σύντροφος του, Αλεξάνδρα, την οποία είχαμε μάλιστα γνωρίσει μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM.

Ο Ηλίας καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έχει αναφέρει πολλές φορές την αγαπημένη του και αυτή τη φορά μας επιβεβαιώσε ξανά πόσο ερωτευμένος είναι.

Μπορεί να είναι ένα ολιγόλεπτο βίντεο, ωστόσο ήταν αρκετό για να ξεσπάσει ο Ηλίας σε κλάματα, δηλώνοντας συνέχεια πόσο γλυκιά είναι.