Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Με αφήνει ανεπηρέαστο η Μπλε ομάδα»

Τα «καρφιά» του μετά την χθεσινή επίθεση που δέχτηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Με αφήνει ανεπηρέαστο η Μπλε ομάδα»

Με τον στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να παλέψουν για την νίκη.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τις δύο ομάδες στον στίβο και τους ρώτησε για τα συναισθήματα και την ψυχολογία τους, μιας και στο χθεσινό επεισόδιο οι καυγάδες στην παραλία έκαναν ξανά την εμφάνιση τους.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν πήρε τον λόγο και δεν παρέλειψε να πετάξει απευθείας τα καρφιά του, δηλώνοντας πως τον αφήνει ανεπηρέαστο κάθε αρνητικό vibe από την μπλε ομάδα, μιας και χθες του επιτέθηκαν ο Κόρο και ο Ηλίας πολύ άσχημα.

«Έτσι όπως πάει ο Ντάφυ θα κερδίσει το παιχνίδι»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 4, στις κόντρες που είχε με τον Τριαντάφυλλο καθώς και στην ατάκα που είπε λίγο πριν την αποχώρησή του.

«Είναι προφανές ότι υπάρχει θέατρο στο Survivor. Όταν έφυγα δεν μίλησα για τον κόσμο, μίλησα για εμένα και τον Τριαντάφυλλο και πώς ήμασταν εκείνη τη στιγμή. Ήμασταν δύο αντίθετοι πόλοι, ο ένας που δημιουργούσε ταραχή και ο άλλος που προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πράγματα. Τότε είπα ή εγώ ή αυτός.

Αυτό με τον αρχηγό είναι πολύ παρεξηγημένο. Όλοι με κατηγορούσαν για αρχηγικές τάσεις και όλοι με φώναζαν αρχηγό. Ήταν σχιζοφρενικό. Πιο πολύ λειτουργούσα σαν προπονητής. Αρχηγός δεν είναι ένας άνθρωπος που είναι κυρίαρχος, είναι ακριβώς το αντίθετο. Οι αρχηγοί θέλουν να έχουν δεμένη την ομάδα, εκεί το χρησιμοποιούσαν με αρνητική χροιά.

Οι συνθήκες που ζούμε είναι τόσο ακραίες που θες δεν θες θα βγουν και κομμάτια του εαυτού σου. Επειδή τα παιδιά δεν τα γνώριζα και από πριν δεν μπορώ να συγκρίνω αν αυτό που βλέπω είναι στρατηγική, ρόλος ή χαρακτήρας», είπε αρχικά.

Ο ηθοποιός βλέπει ως φαβορί για τη κατάκτηση του μεγάλου επάθλου τον Ηλία Μπόγδανο και από εκεί και πέρα τον Σάκη, τη Μαριαλένα κα την Καρολίνα. «Στο τέλος ο Τριαντάφυλλος θα το πάρει. Το να κερδίσει αγωνιστικό παιχνίδι ο χειρότερος παίκτης από όλους δεν είναι σωστό για το παιχνίδι».

Για την ατάκα που ακούει συχνά «Ήξερες που πήγαινες»: «Ναι ήξερα, αλλά εκτός ότι τα προηγούμενα δεν ήταν τόσο πολύ, δεν μπορώ να μπω και να παίξω το παιχνίδι με τον δικό μου τρόπο; Δηλαδή πρέπει να τσακώνομαι και να κουτσομπολεύω; Εγώ επέλεξα να παίξω με τα δικά μου ιδανικά, ήθη και αξίες. Εμένα μου ζητήθηκε να είμαι ο εαυτός μου, δεν ξέρω αν οι άλλοι παίζουν ρόλο, με αυτά που βλέπω, υποθέτω».