Survivor 4: Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς

«Μάλλον στον κόσμο αρέσει περισσότερο το κουτσομπολιό παρά οι αξίες που πρεσβεύω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς

Μετά από ένα έντονο και γεμάτο καυγάδες συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερους ψήφους και τελικά αποχωρεί από το Survivor.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Τριαντάφυλλος, Γιώργος Κοψιδάς και Μαριάνθη είναι σε γενικές γραμμές οι πρωταγωνιστές των τσακωμών που επικρατούν συνεχώς στην καλύβα των Κόκκινων.

Μετά από μια πανηγυρική νίκη ωστόσο της ομάδας, για πολύ λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον Κόρο μάλιστα να κάνει ένα βήμα πίσω και να προσφέρει φαγητό στον Ντάφι, με τον ίδιο βέβαια να το αρνείται.

Η κόντρα του τελευταίου με την υπόλοιπη ομάδα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, με τον Γιώργο Λιανό να βάζει μια τελεία προκειμένου να ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

Τελικά, ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor, είναι ο Γιώργος Κοψιδάς, όπως ακριβώς σας είχαμε ήδη αποκαλύψει από το πρωί της Τετάρτης.

Survivor 4 - Προπονητής Κοψιδά: «Έχει μια φιλοσοφία δικιά του. Δεν μπαίνει ποτέ σε ίντριγκες»

Ο φίλος και προπονητής του Γιώργου Κοψιδά μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το Survivor 4 και τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση, αλλά και για την συμπεριφορά του.

Όπως αρχικά ανέφερε, προσωπική του άποψη είναι πως ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

«Προσωπική μου άποψη είναι πως ο Γιώργος θα αποχωρήσει οικειοθελώς. Το λέω καθαρά αγωνιστικά, επειδή συνέχεια είναι στις κλινικές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την συμπεριφορά του και τις φήμες που τον θέλουν να κρύβεται πίσω από όλα, σχολίασε «Επειδή τον έχω ζήσει τον Γιώργο, αυτό που δείχνει αυτό είναι. Έχει μια φιλοσοφία δικιά του. Δεν μπαίνει ποτέ σε ίντριγκες».