Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Ο Κόρο προσέφερε φαγητό στον Τριαντάφυλλο και αυτός το αρνήθηκε

Ξανά καυγάδες στην καλύβα των Κόκκινων

Survivor 4: Ο Κόρο προσέφερε φαγητό στον Τριαντάφυλλο και αυτός το αρνήθηκε
Survivor 18.03.2021 00:45
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το φαγητό για ακόμη μια φορά αποτέλεσε την αφορμή για να καυγαδίσουν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, με τον Τριαντάφυλλο και τον Κόρο να είναι οι πρωταγωνιστές.

Τον τελευταίο καιρό ο Κόρο μπορεί συνεχώς να ψαρεύει, όμως έχει αρνηθεί κατηγορηματικά να δώσει φαγητό στον Τριαντάφυλλο, κάτι που έχει δημιουργήσει αμέτρητους καυγάδες.

Ωστόσο σήμερα, λίγο πριν την αποχώρηση ενός Κόκκινου, ο Κόρο ξανά ψάρεψε και αποφάσισε να μοιραστεί με όλους το φαγητό, μιας και κάποιος θα αποχαιρετήσει το παιχνίδι.

Ο Τριαντάφυλλος όμως αρνήθηκε να φάει, καθώς θεώρησε ότι ήταν μια αρκετά ψεύτικη κίνηση και πως δεν σήμαινε τίποτα για τον Κόρο, ενώ ο Ντάφι θα το δεχόταν μόνο αν συμφωνούσαν να συμφιλιωθούν.

Survivor 4 - tweets: Κατακραυγή σε Κόρο, Ασημακόπουλο και Κοψιδά για την συμπεριφορά ως προς τον Ντάφυ

Της κατακραυγής έγινε στο ελληνικό twitter το βράδυ της Κυριακής, κατά την διάρκεια που ο μισός πληθυσμός - σύμφωνα με τα νούμερα της AGB - έβλεπε το Survivor 4. Το τηλεοπτικό κοινό ξεσηκώθηκε ενάντιο σε Κόρο, Κοψιδά και Ασημακόπουλο!

Οι τελευταίες ημέρες είναι πολύ δύσκολες στην ομάδα των Κόκκινων ειδικά για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος δέχεται μια απίστευτη απάνθρωπη συμπεριφορά από τους συμπαίκτες του. Προσοχή, δεν είμαστε μαζί του γιατί δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί, δεν γίνεται 10 άνθρωποι να τον κατηγορούν τσάμπα, αλλά ότι κι αν έχει κάνει δεν αξίζει για κανένα λόγο να μην τρώει και να πεθαίνει της πείνας.

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε στο επεισόδιο ότι ο Κόρο έπιασε τα μισά ψάρια του Άγιου Δομίνικου αλλά και πάλι, για δεύτερη φορά αρνήθηκε να δώσει στον Ντάφυ να φάει, κάτι που ξεσήκωσε το ελληνικό twitter.

Survivor Κόρο

Survivor ντάφυ

Survivor Ασημακόπουλος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Το δώρο του Γιώργου Ταβλαδάκη στη σύντροφό του από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor 4: Με πόσα λεφτά έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ο Πάνος Καλίδης

Share