Survivor 4: Νικητές οι Κόκκινοι με σκορ 10-8

Θα απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Νικητές οι Κόκκινοι με σκορ 10-8

Ο σημερινός αγώνας επάθλου του Survivor 4 ήταν αρκετά δύσκολος και κουραστικός, με τους παίκτες όμως να μπαίνουν πιο αποφασιστικοί από ποτέ.

Το αποψινό έπαθλο ήταν επικοινωνίας, κάτι που έχει μέγιστη σημασία για όλους τους παίκτες, καθώς είναι αρκετά μήνες μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτήν την φορά, η Μπλε Ομάδα θα είχε την ευκαιρία να μιλήσει live με μηνύματα ενώ η Κόκκινη να λάβει μηνύματα από την οικογένεια.

Μετά από δύο συνεχόμενες ωστόσο ήττες της Κόκκινης Ομάδας, σήμερα φαίνεται να έκαναν ένα δυναμικό comeback, καθώς κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές, σημειώνοντας το σκορ 10-8, ακριβώς όπως σας είχαμε αποκαλύψει εμείς από το πρωί της Τετάρτης.

Survivor 4 spoiler 17/3: Ποιος αποχωρεί σήμερα; Ντάφυ, Μαριάνθη ή Κοψιδάς;

Τετάρτη, σήμερα 17/3, ημέρα αποχώρησης από το Survivor κι αν εχθές έκανε αυτά τα νούμερα, απόψε λογικά θα κάνει τα διπλά! Το Youweekly.gr πιστό στους αναγνώστες του έχει ξεκινήσει από το πρωί τα spoils! Σας είπαμε ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, πριν καν κυκλοφορήσει το trailer που δείχνει εν τέλη να επικρατεί χαμός και στην παραλία των Μπλε.

Τώρα είναι η ώρα να σας πούμε ποιος θα φύγει από την Κόκκινη ομάδα.

Survivor 4 spoiler 17/3 ψηφοφορία

Νωρίς το πρωί κάναμε μια ψηφοφορία στο instagram του Youweekly.gr - μπείτε εδώ να ψηφίσετε κι εσείς - και διαπιστώσαμε πως το τηλεοπτικό κοινό άφησε τελευταίο και κατά ιδρωμένο τον Γιώργο Κοψιδά, δίνοντας του τις λιγότερες ψήφους για να μείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό μας παραξένευσε προφανώς γιατί εμείς μέχρι την συγκεκριμένη αυτή στιγμή θεωρούσαμε την Μαριάνθη την πιο αδύναμη παίκτρια και τηλεφωνήσαμε κατευθείαν στον άνθρωπό μας για να δούμε τι γίνεται.

Μην σας τα πολυλογώ! Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor. Σας το γράψαμε και νωρίτερα πως είναι με το ένα πόδι έξω από το παιχνίδι άλλωστε λόγω της υγείας του! Να που για ακόμα μια φορά επιβεβαιωθήκαμε... Το μόνο που μένει είναι να τα δούμε όλα στο αποψινό επεισόδιο, δεν έχει μείνει τίποτα που να μην σας έχουμε πει!