Survivor 4 spoiler 17/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Μπλε ή κόκκινοι; Είναι ξεκάθαρο.

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 17/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Και τι δεν είδαμε πάλι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor! Εκτός από τα γνωστά μαλλιοτραβήγματα τόσο στην παραλία των Μπλε όσο και στην παραλία των Κόκκινων είδαμε να βγαίνουν σωστά για χιλιοστή φορά αυτά που σας είχαμε γράψει στο Youweekly.gr: δηλαδή νίκη των Μπλε, Μαριάνθη και Κοψιδάς υποψήφιοι! Σήμερα 17/3 ξημέρωσε η τελευταία μέρα της Survivor εβδομάδας μας κι έχουμε από πολύ νωρίς το ποια ομάδα κερδίζει.

Ώρα 8:28 και το trailer από τον ΣΚΑΙ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά τι να το κάνεις; Αν υπάρχει πληροφόρηση από... μέσα δεν θες τίποτα άλλο.

Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό 17/3 αγώνισμα επάθλου στο Survivor

Survivor 4 spoiler 17/3

Αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία έχει σήμερα το μενού και τα έχω ξαναγράψει, είναι λες κι αυτό το έπαθλο από την αρχή του παιχνιδιού έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Μπλε ομάδα.

Την προηγούμενη Τετάρτη, μάλιστα, οι Μπλε είχαν κλάψει με μαύρο δάκρυ με τα μηνύματα που έλαβαν από τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Τέλος πάντων, καλά να είναι...

Πριν σας πω, ποιοι κερδίζουν σήμερα, γιατί το έχουμε το χρώμα και θα το δείτε παρακάτω να σας υπενθυμίσω πως από νωρίς σήμερα το πρωί σας αποκαλύψαμε ότι ο Γιώργος Κοψιδάς μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του. Πλέον είναι όχι με το ένα πόδι έξω, αλλά και με τα δυο, είναι θέμα χρόνου.. Έχει αποδεκατιστεί η Κόκκινη ομάδα. Δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει μάλιστα σήμερα!

Λοιπόν, κι επειδή αρκετά μακρηγόρησα. Σήμερα η νίκη πάει στους Κόκκινους! Ω, ναι! Έπαθλο επικοινωνίας για να τους ανέβει και λίγο η διάθεση! Ο Τριαντάφυλλος ειδικά το χρειάζεται όσο κανένας άλλος στον κόσμο αυτή την στιγμή...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!