Survivor 4: Νικητές οι μπλε με σκορ 10-9

Από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες που έχουμε παρακολουθήσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Νικητές οι μπλε με σκορ 10-9

Το απόλυτο ντέρμπι παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την Μπλε Ομάδα να παίρνει τον τελευταίο πόντο και να κερδίζει την δεύτερη συνεχόμενη ασυλία.

Πολύ βαρύ και έντονο ήταν το κλίμα στον σημερινό αγώνα ασυλίας με τις δύο ομάδες μάλιστα να βρίσκονται ένα βήμα πριν να πιαστούν στα χέρια.

Τόσο οι παίκτες των Κόκκινων όσο και αυτοί των Μπλε μπήκαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ προκειμένου να πάνε στο συμβούλιο ως θεατές.

Τελικά, η ομάδα που έχασε για δεύτερη φορά την ασυλία ήταν η Κόκκινη, ακριβώς όπως σας είχαμε αποκαλύψει εμείς από το πρωί της Τρίτης.

Survivor 4 spoiler 16/3: Οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τον Ντάφυ

Από νωρίς σήμερα Τρίτη 16/3 σας αποκαλύψαμε το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor, στο οποίο trailer δείχνει πως επικρατεί ένας χαμός στην Κόκκινη ομάδα κλασικά! Αργότερα σας αποκαλύψαμε και ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, και ξέρετε πως ποτέ δεν πέφτουμε έξω!

Η αλήθεια είναι πως το Youweekly.gr δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με την πηγή του στον Άγιο Δομίνικο για να λύσει τον γρίφο των επόμενων δυο προτεινόμενων μετά του Ντάφυ, που πολύ σωστά σας είπαμε εχθές ότι θα βγει στον τάκο κι έτσι κι έγινε.

Η εκπομπή Ευτυχείτε, ωστόσο, το πρωί της Τρίτης μας είπε κάτι που μπορούσε να το καταλάβει και ο πιο... χαζός: Δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι η Μαριάνθη...

Ο επόμενος, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ θα βγει από τη Νικολέτα που είναι λογικό αφού κέρδισε την ατομική ασυλία (κι αυτό σας το είχαμε πει!).

Το Youweekly.gr θα επανέλθει μέσα στην ημέρα με το οριστικό spoil και με τα ονόματα ξεκάθαρα και χωρίς μπορεί, ίσως και θα δούμε... Stay tuned!

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως από κάλπη βγαίνει η Μαριάνθη κι από τη Νικολέτα ο Γιώργος Κοψιδάς!