Survivor 4 Spoiler (15/3): Αυτή η ομάδα κερδίζει ασυλία - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έχουμε χρώμα και όνομα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 Spoiler (15/3): Αυτή η ομάδα κερδίζει ασυλία - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Άγιος Δομίνικος βρίσκεται σε πραγματικό αναβρασμό μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις δύο παραλίες του Survivor 4, μιας και οι δύο ομάδες έχουν φτάσει στα άκρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού ο πλήρης εξορισμός του Ντάφυ από τους Κόκκινους. Στο χθεσινό επεισόδιο, όπως σας είχαμε αποκαλύψει κι εμείς, οι Μπλε πήραν τη νίκη και κέρδισαν το έπαθλο φαγητού. Σήμερα 15/3 ξημέρωσε μια άλλη μέρα κι έχουμε το πιο σημαντικό αγώνισμα, το πρώτο της ασυλίας γι' αυτή την εβδομάδα.

Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor 4

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτοί που και πάλι σήμερα κερδίζουν το αγώνισμα είναι οι Μπλε. Δηλαδή οι Κόκκινοι θα παίξουν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας. Γι' αυτό ακόμα δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα αλλά θα επανέλθουμε.

Τώρα, καταλαβαίνετε ότι με την ήττα των Κόκκινων το συμβούλιο του νησιού αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο αφού όλοι έχουν φτάσει στα όρια τους και οι καυγάδες δεν θα λείψουν. Κόκκινο θα χτυπήσει και η τηλεθέαση σίγουρα, πιο πολύ κι από εχθές.

Στο συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, θα γίνει το αναμενόμενο. Κανείς δεν θέλει τον Τριαντάφυλλο στην παραλία, κανείς δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί του και δεν μπορεί να τον πιστέψει πια. Εδώ να τονίσουμε πως δεν παίρνουμε κανενός το μέρος γιατί δεν ξέρουμε τι έχει προηγηθεί από όσα εμείς δεν έχουμε δει, αλλά είναι κατακριτέο το γεγονός πως δεν του δίνουν φαγητό από ψάρια κλπ που πιάνουν. Αυτό είναι απάνθρωπο ότι κι αν έχει συμβεί.

Τέλος πάντων, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που όλοι περιμένουμε. Ο Ντάφυ θα βγει στον τάκο και θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα προτεινόμενος.

Θα επανέλθω με περισσότερα μέσα στην ημέρα.

UPDATE! Ατομική ασυλία Νικολέτα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ TRAILER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ - Α - Θ - Η - Λ - Ω - Τ - Ι - Κ - Ο!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!