Survivor 4 highlights 14/3: Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Καλίδη και το bullying στον Ντάφυ από τους Κόκκινους

Ο σκληρός Κόρο που δεν του δίνει ψάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 14/3: Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Καλίδη και το bullying στον Ντάφυ από τους Κόκκινους

Ακόμα ένα βράδυ με Survivor 4, το χθεσινοβραδινό 14/3! Στην ομάδα των Μπλε και των Κόκκινων το μόνο σίγουρο είναι πως δεν επικρατεί ηρεμία και το Youweekly.gr συγκέντρωσε παρακάτω τα highlighs του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 14/3 επεισόδιο του Survivor 4

«Ο Τριαντάφυλλος τους έταξε χρήματα και τώρα το χρησιμοποιούν εναντίον του»

Στο χθεσινό επεισόδιο Survivor, είδαμε τον Πάνο Καλίδη να σχολιάζει όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για τον Τριαντάφυλλος και την δωροδοκία του.

Ο Πάνος Καλίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Ντάφι το είχε πει αυτό στους συμπαίκτες του και αυτοί δεν έδωσαν σημασία αλλά όταν χρειάστηκε να υπερασπιστούν τον εαυτό τους το είπαν.

«Μην κάνεις μόνο ηλιοθεραπεία λέγοντας πως έχεις χάσει κιλάκια»

Νευριασμένος ο Γιώργος Κορόμι με τον Ντάφι από τη στιγμή που ο Τριαντάφυλλος δεν παραδέχεται πως τους έταξε χρήματα μετά το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Κορόμι σε ένα ξέσπασμα του κατηγόρησε τον τραγουδιστή πως όχι μόνο τους εξαγόρασε αλλά δεν το παραδέχεται και δεν κάνει τίποτα για αυτό.

Αντίθετα αντί να προσπαθήσει να βελτιωθεί στην ομάδα κάνει ηλιοθεραπεία. Μάλιστα τον προκάλεσε πως αν βγουν μαζί στον τάκο εκει θα φανεί ποιος είναι ο πιο δυνατός.

«Είναι άλλος ένας ακριβοπληρωμένος παίκτης»

Ένα ντόμινο καυγάδων ξεκίνησε στο Survivor και όλοι τα βάζουν με όλους. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Γιώργος Κορόμι πέρασε σε αντεπίθεση με τον Αλέξη Παππά.

Ο παίκτης των κόκκινων αφού ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Τριαντάφυλλο γιατί τους εξαγόρασε για την παραμονή του στο παιχνίδι, δέχτηκε μια επίθεση από τον Αλέξη.

Έτσι, το δικαιολόγησε λέγοντας πως είναι ακόμα ένας ακριβοπληρωμένος παίκτης που θα στηρίξει άλλους ακριβοπληρωμένους.

«Αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στην Αθήνα, αυτός ο άνθρωπος δεν θα υπήρχε για εμένα»

O Γιώργος Κοψιδάς πήρε θέση σε όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες για τον Τριαντάφυλλο και την «δωροδοκία» του προς τους συμπαίκτες του.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως, εάν βρίσκονταν στην Αθήνα και συνέβαινε κάτι παρόμοιο δεν θα είχε καμία επαφή με το συγκεκριμένο άνθρωπο, θα έσβηνε κάθε επαφή μαζί του.

Ωστόσο στα πλαίσια ενός παιχνιδιού δεν μπορεί να μην συναναστραφεί μαζί του.

«Και ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία είναι πολύ καλά παιδιά»

Ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε πως η Μαριαλένα και ο Σάκης τον προσέγγισαν για να τον αποκόψουν από την Άννα Μαρία και τον Τζέιμς.

Σε μια στιγμή που ο παίκτης είχε νεύρα, οι δύο παίκτες πήγαν να τον ηρεμήσουν αποσκοπώντας όπως πιστεύει στο να τον ξεκόψουν από την κλίκα του.

Σε αυτό το σημείο τόνισε πως δεν καταλαβαίνει γιατί οι υπόλοιποι δεν συμπαθούν του δύο φίλους του αφού είναι πολύ καλά παιδιά.

«Ξέρω πως η αγάπη του κόσμου δεν αρκεί, δεν θα φτάσω στον τελικό»

Με έναν πολύ συγκινητικό λόγο, ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε όπως και σας είχαμε πει από το Survivor, αφήνοντας τους συμπαίκτες του στήλες άλατος.

Ο παίκτης ξεκαθάρισε πως αρχίζει και χάνει τον εαυτό του και πως παρά την στήριξη του κοινού, το οποίο ευχαριστεί πολύ, γνωρίζει πως δεν θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό.

Μέρες τώρα σκεφτόταν αυτή τη κίνηση και τελικά το έκανε αφού όπως είπε έξω τον περιμένουν οι δικοί του άνθρωποι.

«Ο Τριαντάφυλλος φυσικά και δεν θα φάει από τα ψάρια μου»

Ακόμα μια ψαριά που ο Κόρο δεν έδωσε να φάει ο Τριαντάφυλλος, μετά τον τσακωμό που είχαν για την «δωροδοκία»

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Γιώργο να βγάζει πολλά ψάρια και σαλάχια, ενώ τον βοήθησε και ο Κώστας Παπαδόπουλος, ωστόσο ήταν ξεκάθαρος πως στον Τριαντάφυλλος δεν θα δώσει να φάει τίποτα!

Μια απαράδεκτη κίνηση από τον Κόρο αφού όπως και να έχει ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που και αυτός πεινάει παρά τις διαφορές τους.

Νικητές του αγώνα οι μπλε

Μετά από απανωτούς καυγάδες στο χθεσινό επεισόδιο έφτασε η ώρα του αγωνίσματος όπου νικητές βγήκαν οι Μπλε αφού έγιναν κάποιες ανακατατάξεις μιας και ούτε ο Αλέξης Παππάς αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού και από τη μεριά του ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε αν και οι γιατροί του έδωσαν το «οκ» πως δεν θα αγωνιστεί.

«Κάθεται κάνει ηλιοθεραπεία και μπαίνουν τα λεφτά στον λογαριασμό»

Το έλα να δεις έγινε για ακόμα μια φορά στην καλύβα των κόκκινων με πρωταγωνιστή από τη μια τον Τριαντάφυλλο και από την άλλη όλη την ομάδα.

Η κόκκινη ομάδα από τη μία έχει απομονώσει τον Τριαντάφυλλο και δεν του δίνει φαγητό και ο παίκτης από την άλλη τονίζει πως οι συμπεριφορές τους θα φανούν στην πορεία.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έξαλλος με την συμπεριφορά του έκανε κανονική επίθεση.