Survivor 4 spoiler 16/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Είναι οριστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 16/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor είναι αυτό και σε συνδυασμό με την καραντίνα δεν είναι καθόλου παράξενο που χτυπάει τέτοια νούμερα τηλεθέασης, ειδικά το χθεσινό επεισόδιο ανέβασε πολύ την πήχη του ανταγωνισμού αλλά τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας, απλά ήθελα να το αναφέρω. Τρίτη σήμερα 16/3 κι έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε, όπως πολύ σωστά σας είχαμε αναφέρει από το πρωί στο Youweekly.gr, την Μπλε ομάδα να κερδίζει την πρώτη ασυλία αν και με πολλούς τραυματισμένους παίκτες. Σήμερα, επίσης, έχουμε από νωρίς την ομάδα που κερδίζει.

Ποια ομάδα παίρνει την δεύτερη ασυλία σήμερα 16/3 στο Survivor

Survivor 4 spoiler 16/3 ασυλία

Όπως όλοι γνωρίζουμε και στις δύο πλευρές είναι δύσκολα τα πράγματα από άποψη ψυχολογίας, ειδικά στην Κόκκινη ομάδα με όσα γίνονται με Ντάφυ - που βγήκε και υποψήφιος εχθές (αλίμονο) - και Μαριάνθη. Το ψυχολογικό κομμάτι ξέρουμε πολύ καλά ότι επηρεάζει και την αγωνιστική απόδοση, αν και όπως είδαμε στο σημερινό trailer μάλλον οι Κόκκινοι το ήθελαν να χάσουν εσκεμμένα εχθές. Θέλουν να εκτοπίσουν παίκτες και τους συμφέρει να βγάλουν προτεινόμενους από την ομάδα τους για να τα καταφέρουν. Τέλος πάντων...

Κάθε μέρα είμαστε εδώ για να σας δίνουμε τις πληροφορίες μας και να σας λέμε αναλυτικά τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, τόσο όταν οι κάμερες είναι κλειστές όσο κι όταν οι κάμερες είναι ανοιχτές και βλέπουμε το επεισόδιο. Μαζί το παρακολουθούμε, όλοι μαζί, και μάλιστα στο Facebook του Youweekly.gr γίνεται χαμός από τα σχόλια των τηλεθεατών - αναγνωστών.

Σήμερα, ο άνθρωπός μας μας έδωσε ξανά Μπλε. Δηλαδή πάλι οι Κόκκινοι θα ηττηθούν, άρα περιμένουμε έναν υποψήφιο ξανά από τους ψήφους της ομάδας κι έναν υποψήφιο από την Νικολέττα που κέρδισε την ατομική ασυλία, σας το είχαμε πει άλλωστε κι αυτό από νωρίς, πως γίνεται να μην συνέβαινε;

Update!

Δείτε εδώ τους δυο ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!