Survivor 4: Η Νικολέττα κέρδισε την ατομική ασυλία

Θα χρειαστεί να βγάλει στον τάκο έναν συμπαίκτη της για αποχώρηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η Νικολέττα κέρδισε την ατομική ασυλία

Μετά την ήττα της Κόκκινης Ομάδας στο Survivor, όλοι οι παίκτες εκτός του Γιώργου Κοψιδά που βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας, διεκδίκησαν την ατομική ασυλία.

Οι Μπλε ήταν οι νικητές του σημερινού και πολύ δύσκολου αγώνα ασυλίας και απολαύσαν πατάτες τηγανιτές με κλάμπ σάντουιτς.

Survivor 4 η Νικολέττα κέρδισε την ατομική ασυλία

Ωστόσο, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας και νηστικοί έμειναν για ακόμη μια φορά και βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να παλέψουν για την ατομική τους ασυλία.

Αυτή όμως που κατάφερε να την κερδίσει ήταν η Νικολέττα, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει, και θα χρειαστεί να βγάλει στον τάκο έναν συμπαίκτη της για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 4: Με πόσα λεφτά έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ο Πάνος Καλίδης

Σας το είχαμε πει, κι έγινε πράξη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4. Οι συνθήκες για τον Πάνο Καλίδη μετά από 11 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο είχαν δυσκολέψει αρκετά και, όπως είπε κι αυτός στον συγκινητικό αποχαιρετιστήριο λόγο του, μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο Πάνος Καλίδης εξαρχής μπήκε στην ομάδα των "Διάσημων" κι ως γνωστόν εκεί τα χρηματικά ποσά είναι εντελώς διαφορετικά με αυτά των Μαχητών. Όπως είχαμε κάνει και κατά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη - που σας αποκαλύψαμε πόσα λεφτά πήρε σύνολο φεύγοντας από το παιχνίδι - έτσι θα κάνουμε σήμερα και με τον Πάνο Καλίδη.

Ο Πάνος Καλίδης σύμφωνα με τα ποσά που έχουν ακουστεί από την εκπομπή "Στην φωλιά των Κου Κου" λάμβανε για κάθε εβδομάδα παραμονής του στο παιχνίδι το ποσό των 4.500 χιλιάδων ευρώ. Ο τραγουδιστής κάθισε στον Άγιο Δομίνικο κοντά στις 11 εβδομάδες άρα με έναν γρήγορο υπολογισμό είναι πλουσιότερος κατά 49.500 ευρώ.