Survivor 4: Νικητές οι μπλε με σκορ 10-6

Οι κόκκινοι πήγαν να κάνουν την ανατροπή αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Νικητές οι μπλε με σκορ 10-6

Με σκορ 10-6 κατάφερε και νίκησε η ομάδα των Μπλε στον σημερινό αγώνα επάθλου, παρόλο που τρεις παίκτες τραυματίστηκαν σοβαρά την προηγούμενη μέρα.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά και μια ισχυρή βροχή, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μπήκαν στον στίβο μάχης πιο αποφασιστικοί από ποτέ.

Με τον Γιώργο Κοψιδά να βγαίνει εκτός λόγω έντονης αδιαθεσίας, ο πάγκος των Κόκκινων φαίνεται να έπεσε ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να χάσουν έναν ακόμα αγώνα φαγητού, έτσι ακριβώς όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη εμείς από το πρωί της Δευτέρας.

Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Ταβλαδάκη μετά την επιστροφή του

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Γιώργος Ταβλαδάκης έφτασε στην Αθήνα από τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα, πολύ ευγενικά απάντησε στους δημοσιογράφους που πήγαν στο αεροδρόμιο για να πάρουν τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε κανονικά από το παιχνίδι, πριν από την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη, και η αλήθεια είναι πως δεν περίμενε να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης τόσο νωρίς.

Στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες αποκάλυψε πως είναι λίγο στεναχωρημένος αλλά και πάλι ήταν πολύ ευγενικός.

Survivor 4 Ταβλαδάκης επιστροφή

«Καλώς σας βρήκα παιδιά… Εντάξει, είμαι λίγο στεναχωρημένος… Αυτό… Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους. Όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά αν και ήταν λίγο αγχωμένος που είδε τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο.