Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: O Γιώργος Ταβλαδάκης αποχώρησε

Αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο

Survivor 4: O Γιώργος Ταβλαδάκης αποχώρησε
Survivor 11.03.2021 01:27
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού, το οποίο είχε τα πάνω του και τα κάτω του τελικά έφερε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Γιώργου Ταβλαδάκη.

Ο παίκτης βγήκε υποψήφιος ύστερα από την απόφαση της Άννας Μαρίας να τον υποδείξει με τον ίδιος να έχει αρκετά νεύρα για αυτό.

Ωστόσο το κοινό έδειξε πως δεν έχει ακόμα αγαπήσει τον νέο παίκτη της μπλε ομάδας.

ταβλαδάκης αποχωρεί

Survivor 4: Κοινή φωτογραφία Κατσούλη - Ταβλαδάκη! Γνωρίζονται από το 2017

Τίποτα δεν φαίνεται να είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή, και ειδικά οι επιλογές του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor και, δε, για το φετινό! Ο Σάκης Κατσούλης σίγουρα δεν βρέθηκε τυχαία στον Άγιο Δομίνικο και σίγουρα δεν προστέθηκε έτσι απλά στην Μπλε ομάδα. Η Μαριαλένα και τα νούμερα τηλεθέασης έπαιξαν μεγάλο ρόλο σε αυτό!

Η Χριστίνα Κεφαλά, επίσης δεν ήταν τυχαία επιλογή, αφού κι αυτή γνωρίζεται πολύ καλά τόσο με τον Σάκη, όσο και με την Μαριαλένα. Αυτές τις "συνδέσεις" δηλαδή τις ξέραμε ήδη αλλά αυτό που ανακαλύψαμε εχθές είναι ότι και ο τρίτος παίκτης που μπήκε μαζί τους, δηλαδή ο Γιώργος Ταβλαδάκης, κρύβει ένα κοινό παρελθόν πίσω του!

Με μια γρήγορη αναζήτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Σάκη Κατσούλη στο instagram μπορεί να ανακαλύψει κανείς εκτός από κοινές του φωτογραφίες από την δύο χρόνων σχέση που είχε με την Μαριαλένα, κοινές φωτογραφίες και με τον Γιώργο Ταβλαδάκη.

Οι δυο τους όχι απλά γνωρίζονται αλλά κάποτε ήταν παραπάνω κι από φίλοι, αδέρφια πως το λένε...

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης από μικρή ηλικία δούλεψε σε γεωργικές εργασίες κοντά στον πατέρα του. Σπούδασε Οικονομικά στο νησί. Στα 26 του ανέβηκε στην Αθήνα αναζητώντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

κατσούλησ ταβλαδάκης

ο 2017 άνοιξε ένα μαγαζί στην Γλυφάδα με την επωνυμία "Κρεατοφαγείον" κι εννοείται πως ο Σάκης, ως γνώστης του αντικειμένου, όχι απλά το επισκέφθηκε αλλά του έδωσε και τις συμβουλές του για το πως να πετύχει, μιας κι εκείνος διαθέτει πολλά μαγαζιά ένα εκ των οποίων είναι συγκλονιστικό σπα.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η επιλογή τους δεν έγινε καθόλου τυχαία! Αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί κι αυτό στην καλύβα των Μπλε και σίγουρα θα είναι μια μικρή έκπληξη για όλους...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Μαριάνθη: «Η Καρολίνα βγάζει επιβλητικότητα και επιτακτικότατα απέναντί μου»

Survivor 4 - Ντάφι: «Κόρο και Ασημακόπουλος θα με βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους»

Share