Survivor 4 trailer 16/3: Ο Κόρο αναλαμβάνει την βασιλεία της Κόκκινης ομάδας

Κρατάνε τον Μπόγδανο να μην ορμίσει στους Μπλε, κόβεται για λίγο το αγώνισμα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 16/3: Ο Κόρο αναλαμβάνει την βασιλεία της Κόκκινης ομάδας

Μέχρι να τελειώσει το Survivor 4 φέτος μου φαίνεται θα αναθεωρήσουμε όλοι για πολλούς χαρακτήρες που συμπαθούσαμε μέχρι στιγμής εκεί μέσα, ο Κόρο σίγουρα είναι ένας από αυτούς. Εδώ και κάποια επεισόδια έχει δείξει έναν χαρακτήρα με έπαρση και δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις στους τηλεθεατές, ειδικά στο χθεσινό επεισόδιο. Βέβαια, δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί που εμείς δεν έχουμε δει αλλά και πάλι κάποια πράγματα δεν δικαιολογούνται. Σήμερα, 16/3, θα γίνει για ακόμα μια φορά χαμός.

Στο trailer που θα βρείτε κι εσείς παρακάτω θα παρακολουθήσετε έναν απίστευτο πανηγυρισμό της Κόκκινης ομάδας στην καλύβα με πρώτο πρώτο τον Κόρο για το ότι ο Τριαντάφυλλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ξανά, όπως πολύ σωστά σας ενημερώσαμε από πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Η ομάδα δεν τον θέλει στην παραλία και ήταν αναμενόμενο να προσπαθήσει να τον πετάξει για ακόμα μια φορά εκτός αν και κάτι μας λέει ότι ο κόσμος δεν θα τον αφήσει να φύγει έτσι απλά...

Από την άλλη, θα δούμε, σήμερα, χαρακτήρες όπως η Μαριαλένα, που έζησε για λίγο με τον Κόρο όταν αυτός πρωτοξεκίνησε στην Μπλε ομάδα, να αποκαλύπτει πράγματα που δεν γνωρίζαμε, "χαλώντας" περισσότερο την εικόνα του.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, σε ένα κρίσιμο σημείο, θα δούμε την Κόκκινη ομάδα να θέλει να βγάλει εκτός στίβου μάχης παίκτη, μάλλον τον Κοψιδά που από εχθές έλεγε ότι δεν είναι καλά και μεταφέρθηκε, μάλιστα, και στο νοσοκομείο, κάτι που θα εκνευρίσει τους Μπλε (λες κι αυτοί δεν το είχαν κάνει με τον Καλίδη πριν κάτι μέρες) και θα ξεκινήσει μια απίστευτη λεκτική διαμάχη.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, που γενικά είναι ένας έντονος χαρακτήρας θα έρθει σε μεγάλη ρήξη με πρόσωπο της Μπλε ομάδας και θα τον... κρατάνε κυριολεκτικά για να μην του ορμήσει... Δεν πάει καλά το πράγματα παιδιά, τρεις μήνες Άγιο Δομίνικο και οι οργανισμοί έχουν πάθει σοκ... Κι αυτός βασικά είναι λιγότερο εκεί πέρα γιατί μπήκε πιο αργά...

Τέλος πάντων, τι να πεις, αυτό το παιχνίδι δεν θα πάψει ποτέ να μας εκπλήσσει. Αφού δείτε το trailer ρίξτε και μια ματιά εδώ, σας έχω γράψει την ομάδα που κερδίζει σήμερα την δεύτερη ασυλία.

Το σημερινό 16/3 trailer του Survivor 4

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!