Survivor 4 highlights 15/3: Οι άγριοι τσακωμοί, οι τρεις άσχημοι τραυματισμοί και ο Ντάφυ στον τάκο

Το απίστευτο πλάνο με Βέλλη Μπάρτζη και η κατακραυγή στο twitter

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 15/3: Οι άγριοι τσακωμοί, οι τρεις άσχημοι τραυματισμοί και ο Ντάφυ στον τάκο

Στο χθεσινό 15/3 επεισόδιο του Survivor εννοείται πως δεν έλειψαν οι φωνές και οι ανατροπές μεταξύ των ομάδων! Ωστόσο, όχι να το παινευτούμε, αλλά για χιλιοστή φορά ότι σας είπαμε βγήκε... από ομάδα που κερδίζει μέχρι αυτόν που βγαίνει υποψήφιος...

Τα higlights του χθεσινού 25/3 επεισοδίου Survivor

«Ο Τζέιμς μου είπε να ξανά γίνουμε πεντάδα γιατί είμαστε καλοί αγωνιστικά»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Σάκης και η Μαριαλένα καθώς τα λέγανε στην φωτιά, προχώρησαν σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Το πρώην ζευγάρι που φαίνεται να διατηρεί ολοένα και καλύτερες επαφές -με τον Σάκη ωστόσο να έρχεται κοντά και με την Ελευθερία- σχολίαζε τα όλα όσα συμβαίνουν στην παραλία των Μπλε.

Μάλιστα, η Μαριαλένα του εκμυστηρεύτηκε πως ο Τζέιμς της πρότεινε να γίνουν πεντάδα, αμέσως μετά το συμβούλιο, καθώς αυτή και ο Σάκης είναι πολύ καλοί αγωνιστικά και να αφήσουν στην άκρη τις διαφωνίες τους.

Όπως είπε η ίδια, το αρνήθηκε κατευθείαν, με τον Σάκη να δείχνει άφωνος.

«Έχεις πει τόσες φορές ψέματα μέσα στα μούτρα μου!»

Μετά τα ανεπίτρεπτα σκηνικά μεταξύ αυτού και του Τριαντάφυλλου, ο Κόρο αυτήν την φορά τα έβαλε και με την Μαριάνθη. Αφορμή στάθηκε το ψέμα της ίδιας, η οποία ενώ βρήκε φαγητό στην ζούγκλα, δεν το παραδέχτηκε χθες, ενώ σήμερα αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Survivor 4 καυγάς μεταξύ Κόρο και Μαριανθής

Η ίδια κατηγόρησε την ομάδα της πως αναγκάστηκε να πει ψέματα γιατί δέχτηκε μια μαζική επίθεση, όμως η δικαιολογία αυτή δεν ήταν αρκετή για τον Κόρο, ο οποίος τόνισε πως έχει πει σε όλους τόσες φόρες ψέματα και πως τέλειωσε για εκείνον!

«Δεν θα κάτσω να χαλάσω την ζαχαρένια μου για κανέναν Τριαντάφυλλο»

Η κόντρα μεταξύ Γιώργου Ασημακόπουλου και Τριαντάφυλλου φαίνεται να μην έχει τέλος, με τον πρώτον να τα βάζει ξανά μαζί με τον τραγουδιστή, λίγο πριν ξεκινήσει ο χθεσινός αγώνας ασυλίας του Survivor.

Ο Ντάφι εδώ και 2-3 μέρες παραπονιέται πως πονάει το πόδι του για αυτό και επέλεξε να μην αγωνιστεί χθες, κάτι που εξόργισε τους υπόλοιπους παίκτες.

Survivor 4 - Ασημακόπουλος για Τριαντάφυλλο

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Τριαντάφυλλος τόνισε ξανά πως πονάει αρκετά και πως δεν μπορεί να παίξει, κάνοντας λόγο για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, επισημαίνοντας πως δεν παίζει θέατρο όπως υποστηρίζει ο συμπαίκτης του, και πως την ακτινογραφία του γιατρού θα του την δώσει να την κάνει.. κορνίζα!

Με την σειρά του ο Ασημακόπουλος δήλωσε πως εξακολουθεί να πιστεύει πως ο Ντάφι παίζει θέατρο αλλά.. δεν πρόκειται ξανά να χαλάσει την ζαχαρένια του για αυτόν!

«Ήταν άνανδρο αυτό που έκαναν.. Ντροπή τους»

Στο χθεσινό επεισόδιο οι δύο παίκτες της Κόκκινης Ομάδας δεν έδωσαν καθόλου φαγητό στον Τριαντάφυλλο και του έκαναν συνεχώς επίθεση, κάτι που προκάλεσε την οργή του κόσμου.

Survivor 4 - Παππάς για σκηνικά Ντάφι - Κόρο - Ασημακόπουλο

Στα απαράδεκτα σκηνικά αυτά θέλησε να τοποθετηθεί και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έκραξε τους Κόκκινους παίκτες και τους κατηγόρησε πως αυτό που του κάνουν είναι άνανδρο και απάνθρωπο και πως θα έπρεπε κανονικά να ντρέπονται!

Άσχημος τραυματισμός για Χριστίνα, Ελευθερία, Μπάρτζη

Δύσκολος φάνηκε να είναι ο χθεσινός στίβος μάχης με αποτέλεσμα να τραυματιστούν η Ελευθερία, η Χριστίνα και ο Νίκος Μπάρτζης.

Παρόλο που η ομάδα των Μπλε πήγε αποφασισμένη να νικήσει, αυτό φάνηκε να μην το ήθελε και πολύ η μοίρα, μιας και οι τρεις από τους παίκτες τραυματίστηκαν στα πρώτα 10 λεπτά.

Αρχικά, η Χριστίνα έπεσε και χτύπησε πολύ άσχημα όσο έτρεχε, ενώ αμέσως μετά ο Νίκος και η Ελευθερία -που έχει έρθει κοντά με τον Σάκη- χτυπήσαν τα πόδια τους. Και οι 3 πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο ενώ βρισκόντουσαν σε άσχημη κατάσταση.

Η Μαριαλένα έκανε τεστ εγκυμοσύνης

Η Μαριαλένα τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά πρησμένη, τόσο στην κοιλιά όσο και στο πρόσωπο, με την ίδια να χρειάζεται να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

Η παίκτρια των Μπλε χρειάστηκε να πάει στον γιατρό για τις εξετάσεις της, με τον ίδιο να απορεί τον λόγο που είναι τόσο πρησμένη και φουσκωμένη. Μάλιστα, της ζήτησε να κάνει και τεστ εγκυμοσύνης για παν ενδεχόμενο.

Η ίδια το αποκάλυψε στην κάμερα, τονίζοντας φυσικά πως δεν περιμένει κανένα παιδάκι, και πως το πρήξιμο οφείλεται στην κατακράτηση υγρών.

Αγκαλιά κοιμούνται Βέλλη - Μπάρτζης

Ένα άκρως αποκαλυπτικό πλάνο παρακολουθήσαμε στο Survivor, με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία να κοιμούνται πιο κολλητά από ποτέ!

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τα δύο παιδιά να φλερτάρουν μεταξύ τους, παρόλο που η Βέλλη διατηρεί σχέση στην Ελλάδα. Ωστόσο, τα πλάνα φαίνεται να φουντώνουν όλα αυτά που ακούγονται και να τα αναζωπυρώνουν ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την Άννα Μαρία και τον Νίκο να κοιμούνται κυριολεκτικά κολλητά, κάτι που ίσως να μαρτυρά πολλά.

Survivor 4 Αγκαλιά κοιμούνται Βέλλη - Μπάρτζης

Το "ατύχημα" του Κώστα Παπαδόπουλου - «Ρε την κράτησα, μην λέτε ψέματα»

Ένα.. μοιραίο «ατύχημα» είχε ο Κώστας Παπαδόπουλος στο επεισόδιο του Survivor, με την Νικολέττα να βρίσκεται δίπλα του και να μην περνάει και τόσο καλά!

Λίγο πριν κοιμηθούν, ο Κώστας -που τον τσίμπησε και ένα σαλάχι- φαίνεται να μην είχε και τόση καλή αυτοσυγκράτηση και.. προσέφερε άφθονη μυρωδιά στην καλύβα των Κόκκινων.

Φυσικά, η μυρωδιά δεν πέρασε απαρατήρητη, με την Νικολέττα που βρισκόταν δίπλα του, να δηλώνει δυσαρεστημένη με την εμπειρία αυτή!

Survivor 4 Το

Νικητές οι μπλε με σκορ 10-6

Με σκορ 10-6 κατάφερε και νίκησε η ομάδα των Μπλε στον αγώνα επάθλου, παρόλο που τρεις παίκτες τραυματίστηκαν σοβαρά την προηγούμενη μέρα.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά και μια ισχυρή βροχή, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μπήκαν στον στίβο μάχης πιο αποφασιστικοί από ποτέ.

Με τον Γιώργο Κοψιδά να βγαίνει εκτός λόγω έντονης αδιαθεσίας, ο πάγκος των Κόκκινων φαίνεται να έπεσε ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να χάσουν έναν ακόμα αγώνα φαγητού, έτσι ακριβώς όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη εμείς από το πρωί της Δευτέρας.

Η Νικολέττα κέρδισε την ατομική ασυλία

Μετά την ήττα της Κόκκινης Ομάδας στο Survivor, όλοι οι παίκτες εκτός του Γιώργου Κοψιδά που βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας, διεκδίκησαν την ατομική ασυλία.

Οι Μπλε ήταν οι νικητές του σημερινού και πολύ δύσκολου αγώνα ασυλίας και απολαύσαν πατάτες τηγανιτές με κλάμπ σάντουιτς.

Survivor 4 η Νικολέττα κέρδισε την ατομική ασυλία

Ωστόσο, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας και νηστικοί έμειναν για ακόμη μια φορά και βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να παλέψουν για την ατομική τους ασυλία.

Αυτή όμως που κατάφερε να την κερδίσει ήταν η Νικολέττα, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει, και θα χρειαστεί να βγάλει στον τάκο έναν συμπαίκτη της για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Τριαντάφυλλος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Άλλο ένα θορυβώδες συμβούλιο του Survivor έφτασε στο τέλος του, με τον Τριαντάφυλλο να ορίζεται ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μετά τις κατηγορίες του Κόρο πως τόσο ο Ντάφι όσο και ο Αλέξης Παππάς βρίσκονται εκεί για να κάνουν διακοπές και να δημιουργούν ίντριγκες, οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας χρειάστηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Survivor 4 Ο Τριαντάφυλλος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη εμείς από το πρωί της Δευτέρας και έτσι όπως όλοι περιμέναμε, οι παίκτες για ακόμη μια φορά έβγαλαν στον τάκο τον Τριαντάφυλλο.