Survivor 4: Άγρια επίθεση από τον Κόρο - «Ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος πληρώνονται για να κάνουν διακοπές»

«Δεν προσφέρουν πουθενά και θέλουν μόνο να δημιουργούν ίντριγκες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Άγρια επίθεση από τον Κόρο - «Ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος πληρώνονται για να κάνουν διακοπές»

Χωρίς σταματημό φαίνεται να είναι η επίθεση του Κόρομι προς τον Τριαντάφυλλο, κάνοντας επίθεση αυτήν την φορά και στον Αλέξη Παππά, ο οποίος έκραξε τον πρώτο και τον Ασημακόπουλο για τις άνανδρες πράξεις τους.

Η ομάδα των Κόκκινων έχασε τον σημερινό αγώνα ασυλίας και έτσι πήγαν στο συμβούλιο προκειμένου να ορίσουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 4 αγρια επίθεση από τον Κόρο

Ο Ντάφι έσπευσε να ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, κάτι που ξεκίνησε για ακόμη μια φορά καυγάδες.

Μάλιστα, ο Κόρο πήρε τον λόγο και τόνισε πως τόσο ο Ντάφι όσο και ο Αλέξης αμείβονται πάρα πολύ καλά και αντί να προσφέρουν στην ομάδα, κάθονται και κάνουν διακοπές.

Survivor 4: Ο Κόρο έβρισε τον Αλέξη Παππά στο συμβούλιο

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε τον Αλέξη Παππά να τσακώνεται και να βρίζει τον Κόρο με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο δεύτερος για τον Τριαντάφυλλο. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως η παραγωγή έκοψε ένα πλάνο, στο οποίο ο Κόρο βρίζει επίσης τον Παππά.

Η αλήθεια είναι πως ο Κόρο στα τελευταία επεισόδια έχει χάσει λίγο την μπάλα! Δεν άντεξε να ακούει τον Αλέξη να μιλάει με όμορφα λόγια για τον Τριαντάφυλλο και του έκανε επίθεση!

Survivor 4 Κόρο Παππάς

Ο ηθοποιός από την πλευρά του φούντωσε την κατάσταση λέγοντάς του να βάλει τα "κάκαλά του" εκεί που ξέρει και η κατάσταση ξέφυγε! Φανταστείτε πόσο ξαφνικά έγιναν όλα που ούτε στο μοντάζ δεν κατάφεραν να κάνουν σωστή δουλειά για να κρύψουν την ένταση.

Ωστόσο σήμερα θα σας μιλήσουμε με στοιχεία για ένα σκάνδαλο της παραγωγής! Και γιατί λέμε σκάνδαλο; Επειδή θέλησε να βγάλει κακό τον Αλέξη και όχι τον Κόρο! Να βάλει τα κάκαλα εκεί που ξέρει του Παππά στον Κόρο πέρασε αλλά το "άντε γ@μ@σ@@" του Γιώργου προς τον ηθοποιό δεν πέρασε... διαβάστε τη συνέχεια για τη βρισιά του Κόρο στο Athensmagazine.gr