Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Παππάς για σκηνικά Ντάφι - Κόρο - Ασημακόπουλο: «Ήταν άνανδρο αυτό που έκαναν.. Ντροπή τους»

Τους «έκραξε» που δεν του έδιναν φαγητό

Survivor 4 - Παππάς για σκηνικά Ντάφι - Κόρο - Ασημακόπουλο: «Ήταν άνανδρο αυτό που έκαναν.. Ντροπή τους»
Survivor 15.03.2021 23:05
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Λίγο πριν ξεκινήσει ο σημερινός αγώνας του Survivor, ο Αλέξης Παππάς τοποθετήθηκε στο μπούλινγκ που κάνει ο Ασημακόπουλος και ο Κόρο στον Ντάφι, με τον ίδιο να τους «στολίζει» κανονικότητα.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι δύο παίκτες της Κόκκινης Ομάδας δεν έδωσαν καθόλου φαγητό στον Τριαντάφυλλο και του έκαναν συνεχώς επίθεση, κάτι που προκάλεσε την οργή του κόσμου.

Survivor 4 - Παππάς για σκηνικά Ντάφι - Κόρο - Ασημακόπουλο

Στα απαράδεκτα σκηνικά αυτά θέλησε να τοποθετηθεί και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έκραξε τους Κόκκινους παίκτες και τους κατηγόρησε πως αυτό που του κάνουν είναι άνανδρο και απάνθρωπο και πως θα έπρεπε κανονικά να ντρέπονται!

Survivor 4: Νέα κλίκα στους Μπλε με Ντάφυ - Αλέξη

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν σύντομα στο Survivor, αφού ο Τριαντάφυλλος μπορεί να αφήνει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο της εξόδου από το παιχνίδι ακολουθώντας το παράδειγμα του Πάνου Καλίδη, αλλά την ίδια ώρα η πιθανότητα ένταξής του στην μπλε ομάδα φέρνει και νέα δεδομένα, μιας και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια υποομάδα με επικεφαλής τον ίδιο και τον Αλέξη Παππά.

Ο ηθοποιός και μοντέλο, άλλωστε, κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και αυτή την εποχή μοιάζει να βρίσκεται σε ησυχία, αφού έχει αφήσει τις δύο τρέχουσες υποομάδες, του Τζέιμς και του Σάκη δηλαδή, να «σφάζονται» μεταξύ τους, ώστε να επωφεληθεί ο ίδιος και να συνεχίσει στο δρόμο για το έπαθλο.

Τριαντάφυλλος Αλέξης Παππάς

Μια ακόμη κίνησή του, όμως, έδειξε πως απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στον Τριαντάφυλλο, ώστε να προχωρήσουν μαζί, αφού μόνος του δεν μπορεί να φτάσει πολύ μακριά. Οι δυο τους, όμως, έχοντας αποδείξει πως διαθέτουν δυνατή στρατηγική και τρόπους να «ξεγλιστρούν» από δυσάρεστες καταστάσεις, θα μπορούσαν μαζί να ανατρέψουν τα δεδομένα στους «Μπλε» και να ηγηθούν της ομάδας... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Ο μπαμπάς μου με ψήφισε και τις πέντε φορές που ήμουν υποψήφια»

Survivor 4: Γι΄αυτό τον λόγο αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης

Share