Survivor 4 - φίλη Άννας Μαρίας: "Η Άννα Μαρία είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της"

"Της αρέσουν πάρα πολύ οι φιλίες με άντρες"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - φίλη Άννας Μαρίας:

Σήμερα η εκπομπή Ευτυχείτε έχει πάρει φωτιά! Αφού αποκαλύφθηκε στον αέρα με ποια γνωστή τραγουδίστρια είχε φλερτ ο Σάκης Κατσούλης, συνδέθηκαν μέσω skype στον αέρα ένας φίλος του Νίκου Μπάρτζη και μια φίλη της Άννας Μαρίας και σχολίασαν όλο αυτά που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς περί... σχέσης.

Σχολιασμός για την σχέση Άννας Μαρίας και Μπάρτζη στο Survivor

"Η Άννα Μαρία είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της. Όπως έχει ακουστεί είναι παλιός έρωτας και τώρα ξανά σμίξανε οπότε με τον Νίκο φαίνεται ότι η σχέση τους είναι καθαρά φιλική. Γενικότερα η Άννα Μαρία είναι ένας άνθρωπος που στηρίζετε πολύ στους φίλους, έχει γενικότερα πολλές σταθερές φιλίες κι επίσης της αρέσουν πάρα πολύ οι φιλίες με άντρες, όπως και σε μένα.", είπε μεταξύ άλλων η φίλη της.

Από την άλλη ο φίλος του Νίκου Μπάρτζη απάντησε: "Ο Σαν Νίκος δεν έχει σχέση έξω από το παιχνίδι αλλά έχουμε δει πως αντέδρασαν και τα παιδιά όταν ειπώθηκε όλο αυτό, γελάσανε."

Το τρυφερό φιλί της Άννας Μαρίας στο Νίκο Μπάρτζη

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε την Άννα Μαρία να "μαγειρεύει" τα πάντα ώστε να την γλιτώσει ο "φίλος" της που ήταν υποψήφιος και έδωσε τον Γιώργο Ταβλαδάκη ως υποψήφιο, ο οποίος και αποχώρησε από το Survivor!

Χτες όμως το τερμάτισε! Και λέμε το τερμάτισε διότι η ίδια μιλάει συνεχώς για ηθική και πως έχει σχέση στην Ελλάδα που δεν θέλει να επηρεαστεί από ότι βλέπουμε να συμβαίνει μέσα στο Survivor! Και μια κοπέλα που σέβεται την σχέση της, σηκώνεται και φιλάει έναν άλλον άνδρα μπροστά σ' όλη την Ελλάδα, μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Μπάρτζης παραμένει στο Survivor!

Δείτε τον φωτογραφία εδώ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!