Survivor 4: Έξαλλος ο Ταβλαδάκης με την Άννα Μαρία - «Θα φανεί τι ψεύτρα είναι»

Νευρίασε που βγήκε υποψήφιος

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλος ο Ταβλαδάκης με την Άννα Μαρία - «Θα φανεί τι ψεύτρα είναι»

Η Άννα Μαρία Βέλλη έβγαλε υποψήφιος προς αποχώρηση με την ατομική της ασυλία τον Γιώργο Ταβλαδάκη και αυτό ήρθε σε μια αντεπίθεση προς το μέρος της.

Ο νέος παίκτης της ομάδας των μπλε έμεινε έκπληκτος με την απόφαση της Άννα Μαρίας και μίλησε για στημένο παιχνίδι εις βάρος του. Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως όλο αυτό είναι σε συνενόηση με τον Τζέιμς Καφετζή.

Τέλος δήλωσε πως η Άννα Μαρία είναι ψεύτρα και αυτό θα φανεί στη πορεία του παιχνιδιού και θα το καταλάβει και ο κόσμος αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της.

Γιώργος Ταβλαδάκης κατά Άννας Μαρίας

Survivor 4: Κοινή φωτογραφία Κατσούλη - Ταβλαδάκη! Γνωρίζονται από το 2017

Τίποτα δεν φαίνεται να είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή, και ειδικά οι επιλογές του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor και, δε, για το φετινό! Ο Σάκης Κατσούλης σίγουρα δεν βρέθηκε τυχαία στον Άγιο Δομίνικο και σίγουρα δεν προστέθηκε έτσι απλά στην Μπλε ομάδα. Η Μαριαλένα και τα νούμερα τηλεθέασης έπαιξαν μεγάλο ρόλο σε αυτό!

Η Χριστίνα Κεφαλά, επίσης δεν ήταν τυχαία επιλογή, αφού κι αυτή γνωρίζεται πολύ καλά τόσο με τον Σάκη, όσο και με την Μαριαλένα. Αυτές τις "συνδέσεις" δηλαδή τις ξέραμε ήδη αλλά αυτό που ανακαλύψαμε εχθές είναι ότι και ο τρίτος παίκτης που μπήκε μαζί τους, δηλαδή ο Γιώργος Ταβλαδάκης, κρύβει ένα κοινό παρελθόν πίσω του!

Με μια γρήγορη αναζήτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Σάκη Κατσούλη στο instagram μπορεί να ανακαλύψει κανείς εκτός από κοινές του φωτογραφίες από την δύο χρόνων σχέση που είχε με την Μαριαλένα, κοινές φωτογραφίες και με τον Γιώργο Ταβλαδάκη.

ταβλαδάκης κατσούλης

Οι δυο τους όχι απλά γνωρίζονται αλλά κάποτε ήταν παραπάνω κι από φίλοι, αδέρφια πως το λένε...

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης από μικρή ηλικία δούλεψε σε γεωργικές εργασίες κοντά στον πατέρα του. Σπούδασε Οικονομικά στο νησί. Στα 26 του ανέβηκε στην Αθήνα αναζητώντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Το 2017 άνοιξε ένα μαγαζί στην Γλυφάδα με την επωνυμία "Κρεατοφαγείον" κι εννοείται πως ο Σάκης, ως γνώστης του αντικειμένου, όχι απλά το επισκέφθηκε αλλά του έδωσε και τις συμβουλές του για το πως να πετύχει, μιας κι εκείνος διαθέτει πολλά μαγαζιά ένα εκ των οποίων είναι συγκλονιστικό σπα.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η επιλογή τους δεν έγινε καθόλου τυχαία! Αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί κι αυτό στην καλύβα των Μπλε και σίγουρα θα είναι μια μικρή έκπληξη για όλους...