Survivor 4: Μαριάνθη, Γιώργος Ταβλαδάκης και Τριαντάφυλλος υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Μαριάνθη, Γιώργος Ταβλαδάκης και Τριαντάφυλλος υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά από ένα επεισόδιο με εντάσεις, τσακωμούς και πολλές ίντριγκες έφτασε το συμβούλιο του νησιού όπου βγήκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη λοιπόν, ο οποίος βγήκε υποψήφιος από την Μπλε ομάδα, η Κόκκινη έβγαλε μέσω ψηφοφορίας την Μαριάνθη λέγοντας πως δεν έχει ενσωματωθεί καλά στην ομάδα.

Έπειτα τον λόγο είχαν οι παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία. Η Άννα Μαρία έδειξε ως υποψήφιο τον Γιώργο Ταβλαδάκη ενώ ο Γιώργος Κορόμι τον Τριαντάφυλλο.

Αύριο τα αποτελέσματα...

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό 8/3 επεισόδιο

Κομμένες σκηνές από το χθεσινό 8/3 επεισόδιο του Survivor 4 πρόβαλλε η εκπομπή Love it και για πρώτη φορά είδαμε τι είπαν, Μαριαλένα, Σάκης και Αλέξης όταν ψήφισαν τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Σάκης Κατσούλης, από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι έχει φέρει πολλά εντάσεις και έχουν γίνει τσακωμοί που εμείς δεν έχουμε δει στην τηλεόραση, αφού έχουν κοπεί από το μοντάζ.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η εκπομπή, από σήμερα θα δούμε μια αλλαγή στην ψηφοφορία του κοινού, αφού πλέον θα έχουν στην διάθεση τους 45 λεπτά για να ψηφίσουν ποιος θέλει να μείνει στο παιχνίδι και ποιος όχι.

«Η ψηφοφορία αλλάζει απόψε, γίνεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, όπως τα ξέρετε, αλλά αλλάζει η διάρκεια της διαδικασίας, αφού η ψηφοφορία θα διαρκέσει 45 λεπτά, αντί για 15. Σου δίνει τη δυνατότητα έτσι να το ξανασκεφτείς».